Yine kap gelmiþ jrc derecelendirme. Ytd
Yine kap gelmiþ jrc derecelendirme. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ne ruhsuz bir tahtacýmýz var, endekis yine 11bin oldu mk biz 17 lerde sürünüyoruz. insanda biraz utanma olur.
Kap pdf ekinde atmýþlar indirmeden göremedim. Yine notumuzu mu düþürmüþ pezolar
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Forum yine sessiz. Ve yarýnda sessizliðimi bozmak istemiyorum. Sessiz ve derinden. Tahtacý bu durumu bozmak isterse yazarým.ona göre tahtacý ayaðýný denk al. gönlümden geçen bu tabi. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sessizlikte bir … oka yaramadý. Ytd
Adamlar hem emmeye hemde gömmeye çalýþýyorlar. Ytd
Adýný andýðýmýz tarihten beri haftalýk kapanýþý yapmadý dedik ama aylýk henüz belli deðilmiþ. Ulan sen nasýl bir yaratýk çýktýn. Ytd
Yer Ýmleri