Sasa bilançosu berbat ötesi gelmiþ, bununda farklý olucaðýný düþünmüyorum
Sasa bilançosu berbat ötesi gelmiþ, bununda farklý olucaðýný düþünmüyorum
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Eðer 6 kasýmda açýklanacaksa sabah olursa 1 seans, akþam olursa 2 seans var. O kadar itneler ki onu bile psylaþmýyorlar. Hoþ paylaþsalar ne paylaþmasalar ne olur. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Petrol hc tut ki oldu diyelim. Ya sonra ne olacak. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Çoðunlukta sizin gibi düþünüyordur kurtulmak hususunda. Adamlarýn niyeti malý toplayýp almak olsaydý þimdiye kadar roketlerdi çoktan. Bir zamanlar 50 centin altýna inermi diyorduk, þimdilerde üstüne çýkar mýyýz diyoruz.
40 cent ve ayrýca geçende yazdým pandemiden bu yana ilk defa en düþük aylýk kapanýþý yaptýlar. Pandemideki dip gördüðü rakam 33 cent. Roket derken? Ytd
Pandemi de gördüðü 33 cent dip ve 2020 Mart ayýndaki kapanýþý ise 38 cent. Ve ondan öncede 2014 yýlýnda 35 cent olarak kapatmýþ. Þaka mý bence deðil. Adamlarýn þakasý yok. Ytd
Yer Ýmleri