Yaa arkadaþlar paranýz pul oldu pul ! Bakýyorum spenc kardeþ ýsrarla buralarda,ömür törpülüyor,ne azim yaa ?
Yaa arkadaþlar paranýz pul oldu pul ! Bakýyorum spenc kardeþ ýsrarla buralarda,ömür törpülüyor,ne azim yaa ?
Acýmýyorlar. Bam bam bam. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hadi diðerlerine vuruyorsunuz, onlar yine yükselmiþ. Bu garibandan ne istiyorsun. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Olmadý yine, iyice saçmaladýlar. Ytd
petkimde hareketsizlik yok 17 de kalmasý bile zaten baþlýbaþýna bir olay
dediðim gibi bilanço kötü deðildi
ama tüm kurþunlar atýldý star canlý geldi , liman kredi vs hepsini kullandý yani þu marjlar devam ederse en iyi finansalýný açýkladý
bundan sonra hikaye çýkarmasý lazým 2026 da yaklaþýk 700 milyon usd vadesi gelen krediler var bunlarýn faizleri nispeten iyiydi seneye faiz ler %10 üstüne çýkacak deðerli tl ile sonsuza kadar devam edilemeyecek zaten sýkýntýlar tekstil ile baþladý turizm de otel doluluk oranlarý pandemi dönemine düþmüþ deniz bitiyor
milyar dolarýn üstünde döviz açýðý var çok kötü yerlere gidebilir
***star satýlýrsa 500 milyon usd üstüne satýlýrsa petkimin ederi þu marjlarla bile 1 dolara ve üstüne oldukça rahat gidebilir
þu haliyle 40 cent petkim için oldukça makul maalesef
Önce kaldýr, sonra daldýr. Yediler milleti. Ytd
40 cent desteðindeyiz
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri