"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yýlan gibi ama kobra. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
3 tane içi boþ kap atýyorlar. Baþka bir numarasýný göremedik. Ytd
Yatcaz kalkcaz, Yatcaz kalkcaz hop oradayýz olup, hacý yatmaza baðlayýp duruyor. Fena.. ytd
Teknik Strateji Raporu-Petkim (Trive Yatýrým Menkul Deðerler )
PETKM hissesinin yükselen trend desteðinden tepki almasý sonrasý 8 günlük üssel ortalamasýnýn da üzerini test etmesi pozitif anlamda önemli...
Trend desteði olan 16.50 üzerinde ana yönü yukarý doðru okumaya devam ediyoruz. Bunun yanýnda 8 günlük üssel ortalamasý olan 16.84 üzerinde de yukarý fiyatlamanýn hýzlanma ihtimali bulunduðunu düþünüyoruz. Böyle bir durumda;
-
377 günlük üssel ortalamanýn geçtiði 18.20 ve gap bölgesi olan 18.88 dirençlerini kýsa vadede takip etmekteyiz.
-
Özellikle 18.20 üzerinde fiyatlamalarýn oluþmasý durumunda 20.35 direnci daha yakýndan izlemeye alýnmalýdýr.
16.50 aþaðýsýnda kapanýþlarda yükseliþ trendinin sonlanacak olmasý nedeni ile zarar kes uygulanmasý gerekmektedir.
Petrol Hc gönlümüzden geçen elbette bu paylaþým. Ama hergünde temettü daðýtýr gibi hareketlere de bir son vermesi gerek. Ayýn 21 inde yanlýþým yoksa hanifinin de cezasý bitecek diye hatýrlýyorum. Birþey olacak diye demiyorum olan oldu zaar. Notlarýma bakýnca gördüm. Ytd
uleyyyynnnnn yine mi ikili tepe oyunu... 17.24 ü aþmazsa 16 lara devam...
Yer Ýmleri