Aradým arkadaþý, sordum nasýlsýn keyfin yerinde mi deye,
Kaat kaç kat katladý ama hiç keyfim yok dedi, vakitsiz gelen paranýn taaa diyerek devam etti.
Dile kolay 20 yýl suyuniçinde beklemiþ karabatak gibi![]()
Aradým arkadaþý, sordum nasýlsýn keyfin yerinde mi deye,
Kaat kaç kat katladý ama hiç keyfim yok dedi, vakitsiz gelen paranýn taaa diyerek devam etti.
Dile kolay 20 yýl suyuniçinde beklemiþ karabatak gibi![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Gözü dönmedi hala, döner mi ki? Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gayserii gýh gýh kýsmýna yaklaþtýk sanýrsam galiba ikinci hareket orda bereket
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Saatte 16 ya yaklaþýyor. Bir karar vermeli endeks vs ler. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
14 al , bakalým kaça vereceðim ?
haydiiii , çýkýþa devam etmen için 24 üzeri kapatman lazým la
Ýyi baþladýðýmýz haftayý iyi kapatirmiyiz. Ortam yangýn yeriyken. Bofa hangi taraftan çýkacak bakalým ortaya, þimdilik yok. Ytd
Yer Ýmleri