Akgözlüm, tavþaným bugün yeni zirve tazeledi. Sen kýçýný yýrtsan olmuyorsenin ne sahiplerinin, ne de tahtacýnýn totoþu yetmez.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Teknik geçen hafta kapanýþý ile çok þýktý. Dedim bu sefer yazmýyým bugün ikiler (2 ler) dedim. Ortamda bugün müsaitti halbuki.
Ama hakkýný yiyemem tahtacýnýn 2 ledi cuma günkü gibi 2 kademe![]()
Bak böyle her gün iki kademe yaparsan yýlda 520 kademe yapsan bile hiçbirþeye yetiþebilemezsin. Hahaha. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Cemar hojam endeks bu halde, bazý hisseler uçuþ modundayken. Bu da burada bu seviyedeyken bunlarýn iyi haber verdiklerini görmedim. Ýyi Haberi bu seviyede vermezler, sen tahtacý olsan buralarda iyi haber verir misin? Burada verseler kötü haber verirler ki insanlarýn canýný daha çok nasýl sýkarýz edasýnda olur.
Ýyi haber verecekleri zamanda zaten biz bilmediðimiz zaman yukarýda olur.
Bunun tahtacýsý müzeyyen Senar ýn þarkýsýnýn sözleri gibi. Benzemez kimse sana.
Utanma yok, utandýrma yok. Ytd
1 üye 2 ziyaretçi
Biri salimbabadýr da diðeri kim acaba
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
1711 spekin maliyetine geldi bakalým nasýl bir planý var
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Ben bu bofa nýn
Sürekli direkten dönüyoruz. Döndük mü dönmedik mi. Ytd
Yer Ýmleri