"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yanýyorsun Fuat abi yanmasýna da develeri hakedecek kadar deðil. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsa rekor yaparken sevinecek bir durum yok tabi. Ama en azýndan biraz da olsa nefes diyelim. Umalýmda devamý gelsin, bankalar düzeltirken dik durabilsin. Ytd
Bankalarý boþuna yukarý yardirmamislar, Fed öncesi piyasa yine ne yapacaðýný biliyor havasý vardý. Bakalým yarýn bizimki ne yapacak, dalgalý bir seyir olurda yirtarmiyiz. Eðer yirtarssk dalgalandimda duruldum þarkýsý gelir.ytd
Bir hissenin fiyatý, içerisinde o þirket ile ilgili hertürlü aktiviteyi içerir. Bunun içerisinde o þirketin yöneticilerinin ne oranda baþarýlý bir yönetim sergilemekte olduklarý ve yatýrýmcýsý için ne oranda ümit kaynaðý olduklarýda vardýr.
Merak eilmesi gereken konu þudur : Bugüne kadar bir noktaya getiremeyen, bugüne kadar olmayan neyi yapacak ve þirketi düze çýkaracaktýr. Ha marjlar düzelecek ve herþey bu þekilde düzelecekse o zaman zaten kendi kendine düzelmiþ olmayacak mý ? Bugün marjlardan kaynaklý durumu öngörmek için 10 yýllýk süre yeterli deðilmiydi ?
Bu sene yapýlacak yönetim kurulunda, bize önerecekleri yönetim kurulunu dörtgözle bekliyorum. Bir diðer merak ettiðim konuda; yatýrýmcýsý inim inim inler ve marjlardan dolayý sýkýntý çektiði söylenirken, þirketin yönetim kuruluna ödeyeceði huzur hakký oranýdýr. Ülkede enflasyon var, bakalým buna ne kadar zam gelecek...
y.t.d.
Bugün senden olmazsa lingom dinleyin ulan develeri hakedecek. Bir tavan gavasi var onda daytd
Yer Ýmleri