Yazýlanlarý okuyorumda þaþkýnlýk içindeyim. Marjlar bugün mü bozulmuþ. Marjlar iyiyken yatýrýmcý bir hayýr mý görmüþ. O zaman da gýrtlak dolar borcu ödemekle uðraþýyorduk. Rafineri yapýyoruz, heyy heyyt.. Söz verilen oranýda alamadýk, sözde onu ödemeye gücümüzde yetmedi, ondan oran düþtü. Yine borçalana borçlana, yatýrýmcýsý borç ödemeyi bekleye bekleye ve Socar 'ýn eski yönticilerinin bize 1 Milyar USD eder dedikleri limanda gittimi Socar 'a 172 Milyon USD 'ye. Eee bize zamanýnda egenin en büyük limaný diye verilen gazlar ne olacak. O liman oldu Socar Terminal, Socar'dan þimdi kimlere gitti. Madem böyle birþey olabiliyorsa, Petkim 'in elindeyken neden olmadý ? Þimdi soruyorum, Socar sahibi olduktan sonra, Petkim yaýtýrýmcýsý olarak hayrýmýza ne iþledi ?

Diyelim ki yönetim baþarýsýz, o zaman bu yöneticiler hala neden görevde. Socar konusunda bugüne kadar yaþadýklarým, bana bundan sonrasý için epey bir fikir veriyor. Kapatýn fabrikayý, verin gayrimenkule. Arazisi için taþýyacaðým ama yeterki Socar yatýrým kararý verdi ve bizi borca soktu demeyin bana.

https://www.socar.com.tr/basin-bulte...i-birlestirdi-

Hadi buyrun okuyuverin bari, eski Petkim 'in Petlim 'de bizden çýktýktan sonra neler olmuþ. Liman bizdeyken, bunlarýn olmasý için demek ki Petkim yatýrýmcýsý engelmiþ. Ben bunu anlýyorum.

y.t.d.