Bu hafta makas ne çýkacak çok merak ediyorum bu artan nafta fiyatýyla
Bu hafta makas ne çýkacak çok merak ediyorum bu artan nafta fiyatýyla
Geçen ne demiþlerdi, stara odaklandýk. Yatýrýmlarda o kýsýmda aðýrlýk verecez demiþlerdi. Makasa gelirsek etilen fiyatlarý da önem arz ediyor savaþ sebepli. Geçen petrol hc paylaþmýþtý, bazý fabrikalar planlý bakým duruþauns, kapasite azaltimina ayrýca savaþ sebepli de ekstra kapanmalar sebepli, etilen fiyatida da deðer kazanabilir. Henüz çok taze. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün konulu film cevirmezlerse iyi olur. Özellikle bizim yirtmamiz ve konunun dýþýnda kalmamýz lazým. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kafasýndaki, yara ile yine akýntýya karþý yüzüyor..
Ne yani o bilanço da mý sahte, herþeyleri gibi..
simdilik veda. Kalanlara bol kazanclar.
Bana kaderimin bir oyunu mu aldýn sevgimi verdi zulmü. Ytd
Yer Ýmleri