Bu hafta makas ne çıkacak çok merak ediyorum bu artan nafta fiyatıyla
Bu hafta makas ne çıkacak çok merak ediyorum bu artan nafta fiyatıyla
Geçen ne demişlerdi, stara odaklandık. Yatırımlarda o kısımda ağırlık verecez demişlerdi. Makasa gelirsek etilen fiyatları da önem arz ediyor savaş sebepli. Geçen petrol hc paylaşmıştı, bazı fabrikalar planlı bakım duruşauns, kapasite azaltimina ayrıca savaş sebepli de ekstra kapanmalar sebepli, etilen fiyatida da değer kazanabilir. Henüz çok taze. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün konulu film cevirmezlerse iyi olur. Özellikle bizim yirtmamiz ve konunun dışında kalmamız lazım. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Kafasındaki, yara ile yine akıntıya karşı yüzüyor..
Ne yani o bilanço da mı sahte, herşeyleri gibi..
simdilik veda. Kalanlara bol kazanclar.
Bana kaderimin bir oyunu mu aldın sevgimi verdi zulmü. Ytd
Yer İmleri