Körfezde liman kalmadý. Elinde limanin olsa para basardýn. Bunlar boyle kahpe. Bilerek isteyerek yapýldý hersey. 170 milyon dolar paramý ??
Körfezde liman kalmadý. Elinde limanin olsa para basardýn. Bunlar boyle kahpe. Bilerek isteyerek yapýldý hersey. 170 milyon dolar paramý ??
Tabi yanlýþ anlaþýlma olmasýn! Globalde petrokimya tesisleri, kapaniyorsa, kapanacaksa, kapandiysa cümlesi üzerine kurulu yazdým.
Eðer böyle bir durum olursa SOCAR hiç bu iþ kolundan ayrýlýr mý? Olaya sadece nafta olarak bakmamak lazým petrokimyaya dayalý herþey var ve diðer þirketlerin kaoattigini düþünürsek elinde nakliye yapabileceði liman var ve lojistik maliyet avantajý da buradan saðlayabilecek.
Þimdi diðerleri kapanýrsa durumlar nasýl olur ileleyen zaman diliminde.
Bu yönetim þeklini görmezden gelemedigimiz için, hayal gücümüz de haliyle kýsýtlý oluyor. Haklýsýniz. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hocam yillardr burdasn ben hisseyi alalý 1 hafta oldu daha derinlemesine baktm .
Okullu su bu halka acik sirkete paramý yedirirler. Hikaye oldugunu 5 6 ay sonra starýn tekrr sermaye artisiyla goreceksin.
Bu tip islefe girdinmi kucuk pay olmayacaksin gerekirse borclanip %51 ine sahip olacksn star icin soyluyorm. Dandik sasa bile donu yok 20 milyar dolarlk yatirima giriyor.
Burda art niyet var
2 geri bir ileri . 1 ileri 2 geri . Ben anlik kaos fiyatlarmi diye baktm. Sagolsun nafta %30 yukselince gecen hafta buda cakildi iste
Evet faizler sabit kaldý, zaten savaþ yüzünden arttirmakta yanlýþ olacaktý, belki cüzi bir rakam inecekti indirimle, onu da ilerleyen süreçte bugün 50 baz indireceklerime bugünü telafi için 150 indirirler olur biter. Savaþ sebepli, þahin olunur olur biter. Bu da düzeltme iþte o gaplara kadar düzeltme olur biter hikayede böyle devam eder. Her þirkette kendi iç dünyasýnda ayrýlýr. Piyasa olacak senayoyu zaten önceden yazar. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
6 yýldýr buradayým, þiþede 14 yýl olmuþtur, digerlerim bundan da eski.
Bunda 6 yýlda her yýl 1 lira trade yapsam 6 lira yapar, 2 lira yapsam 12 lira, 3 lira yapsam 18 lira yapar. Dikkat ettiyseniz þair burada ne diyor yýlda 3 kez yapsam diyor bu durum daha fazla bile oluyorsa kendi adýma problem yok, kartopu þeklinde ilerliyorum.
Ne kopup gitmesinden ayrýlmýþ oluyorum ne de düþüþkerinden etkileniyor. Yýlda 3 kez az ama 18 lira para yapýnca hisse ederi kadar oluyor. Ytd
Niye öbür yazý alintim oldu anlamadim. Sadece örnek verdim, genelde günde bazen 40 kuruþ bazen 100 kuruþ bir çýkýyor bir iniyor. Atýyorum sadece örnek verdim. 18.37 nci dakikaya yaklaþtýk. Ytd
En çok neye sevindim bir süre önce iþçi banka ile çok yakýnlaþmýþtýk, hatta yakalýyordu. Ha bundaki ayrýþma þuan bunun ilerlemesinden deðil onun bilhakis geri çekilmesinden kaynaklý. Dert ettiðim þeye bakYtd
Yer Ýmleri