0 ziyaretci. Millet elindeki diðer hisselerin derdine düþtü sanýrým. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Klip gelecek mi acaba?
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ziyaretçi sayýsý yine arttý hocam![]()
Bazý bankalarýn gaplari kapandý hatta aþaðý sarkanlar oldu. Ama sanayilerden, havacýlýktan o gaplar duruyor.. ne demekse o demek.
Birazda gülmeyen yanlarým gülsün.
Saçlarýný dagitirsin rüzgarlara býrakýrsýn.
Elimde kaldý fotoðrafin baktýn inan taniyamadim.Bu þarkýyý ben sana yazdým, sense hala anlayamadin.
Çok acý çektim çok. Ytd
Sevemedim karagözlüm seni doyunca, hep kýskandým seni elden yýllar boyunca. Ytd
Geçmiþteki sayfalarý mutlu insanlara adýyorum, o sayfalarýn benim için acý tatlý hatýralarý var. Zorluklarý, hammalliklari, saadeti, bu ve diðer sayfalarda yaþadým, öðrendim.
Birþey daha öðrendim! Herþeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor... Ytd
https://youtu.be/fi2UfcIgRNM?si=1PPVW_544g-EVPw7
Türkan abla nin sözleri.
Klip olarak algýlanmasýn. Daha klip kýsmýnda deðiliz. Ytd
Yer Ýmleri