0 ziyaretci. Millet elindeki diğer hisselerin derdine düştü sanırım. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Klip gelecek mi acaba?
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Ziyaretçi sayısı yine arttı hocam![]()
Bazı bankaların gaplari kapandı hatta aşağı sarkanlar oldu. Ama sanayilerden, havacılıktan o gaplar duruyor.. ne demekse o demek.
Birazda gülmeyen yanlarım gülsün.
Saçlarını dagitirsin rüzgarlara bırakırsın.
Elimde kaldı fotoğrafin baktın inan taniyamadim.Bu şarkıyı ben sana yazdım, sense hala anlayamadin.
Çok acı çektim çok. Ytd
Sevemedim karagözlüm seni doyunca, hep kıskandım seni elden yıllar boyunca. Ytd
Geçmişteki sayfaları mutlu insanlara adıyorum, o sayfaların benim için acı tatlı hatıraları var. Zorlukları, hammalliklari, saadeti, bu ve diğer sayfalarda yaşadım, öğrendim.
Birşey daha öğrendim! Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor... Ytd
https://youtu.be/fi2UfcIgRNM?si=1PPVW_544g-EVPw7
Türkan abla nin sözleri.
Klip olarak algılanmasın. Daha klip kısmında değiliz. Ytd
Yer İmleri