Sebastian dediðimiz noktalar arasýndasýn. Petrol ateþledi ama herþeyin fazlasý zarar tabi. Ytd
Sebastian dediðimiz noktalar arasýndasýn. Petrol ateþledi ama herþeyin fazlasý zarar tabi. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Çekinir bendenbelki de bunca zamandýr seviyor bile olabilir, ben kendisini çok sevemedim þimdiye kadar, ilerleyen yýllarda ne olur bilemem. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Fazla naz usandýrmýyor biliyorsun, bunca zamandýr usanmadým. Hadi kýr iþte . Bundan iyi fýrsat mý olur. Ytd
Üçkaðýtçý fed i yukarýdan karþýlasaydýk endeks
Adamlar güvenmemeyi öylesine aþýladýlar ki, böyle bir piyasada bile millet viop marjý peþinde koþuyor. Ulan isterse bütün yönetim koltuklarý boþ olsun, bu þirket bu piyasada yine kar yazar, yeter ki yine yanlýþ kararlarý ile þirkete sebep olmasýnlar. Burada önemli olan bunca zamandýr kapattýklarý fabrikalarý açmalarý için ne kadar süre gerekecek sorusu ? Adamlar deli gibi üretimi durdurdu bunca zamandýr.
Dünya, böyle bir piyasada nereden alacak plastiði, gidip evdemi yapacak. Ama dedim ya önce hissene güveneceksin o da kaldýysa. Neler gördü millet neler, haksýzlar mý ?
y.t.d.
Yer Ýmleri