Normal þartlarda yârýn enflasyon verisi sebepli (kötü gelirse) endeksin yukarýdan karþýlanmasýný beklerim ki yarýn ortam daha kötü olursa en azýndan yukarýdan karþýlar diye düþünmüþtüm. Bizimki ne olur acaba. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son 20 dakikada ne olduysa oldu. Endeksteki bazý hisseleri öyle bir aldýlar ki. Muhtemelen kapanýþa gapli yukseldiler.yarin ki veri için ama daha saðlam daha hacimli alýnmasýný isterdim. Faiz kararý öncesi bu veri beklenti altýnda mý yoksa üstünde mý gelecek iki arada bir derede kapanýþ oldu sanki. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Savaþ devam ettiði için faizleri yine sabit tutarlar ama arttýracak havasý piyasalara yansirsa þahin bir þekilde bu kapanýþ fakr kalýr petkimden bahsetmiyorum. Ama veri beklenti altý gelirse faizler yine pas geçilir ama temkinli olunur havasý ile güvercin yaparsalar faize kadar güvercin olunur. Ama yine faizi dusurnezler bence. O tariheksdar güvercin þahin voaliteli yukarý alýp faiz gelincede dobrovski td
Ýnsanýn aklýna baþka þeyler geliyor þu devre kesme olayýnýn dakikasý, zamanlamasý. Neden son dakikalarda dusurmeleri ve akabinde kapanýþ saatine karanlýða kadar devre kestirmeleri.
Bir bana mý ilginç geliyor. Ytd
Yorumsuz hep sayfa yýllardýr.
Ýlk olarak kapanýþta diðer hisseleri kaldýrdýlar, bundan çýkan para onlara gitti, ama o kadar hýzlý oldu ki bu iþler.
Ýkincisi beklenilmeyen bir anda aþaðý salýp mal vermek istemediler.
Bir diðeri açýk yapýldý.
Aslýnda hep kasa kazanýyor.
Öyle voalite oluyor ki pandemideki temel durumlar haricinde pandemideki mum hareketleride böyleydi.
Nasýl olacaðýný nasýl kapatacaðýný tahtacý biliyor. Güniçinde Mükemmel kademelerle yapýyorlar bu iþi. Ve bu kontrolü yapýlmasýnýn tek izahý var, tüm kontrol ve mala sahibiyet tahtacýda. Ytd
Bugün Marbaþ tedarik zinciri yeniden þekilleniyor diye global piyasalarla ilgili güzel bir paylaþým yapmýþ yapýþtýramýyorum varsa paylaþabilen. Ytd
Yer Ýmleri