Kaostan beslenen bir hisse olurmu amklar...
Kaostan beslenen bir hisse olurmu amklar...
olur bakýnýz aselsan.
tüpraþ ve petkim dolaylý fayda saðlýyor iþte bu durumdan.
haklýsýnýz kimsenin ölümünden acýsýndan fayda saðlama niyetimiz yok.
ama savaþý biz mi çýkardýk petkim mi çýkardý.
nasýl deprem olduðunda çimentolar hakkýnda bu þekilde konuþulduysa þimdide savaþtan etkilenenler hakkýnda konuþulabiliyor maalesef.
keþke amk falan yazmasaydýnýz.
profil resminiz ortak paydamýz olduðu için yanlýþ anlaþýlacak birþey demek istemiyorum.
Refaba hc yýllardýr gelir yazar gider. Þirketin emtiasinin ya da faaliyet alanýnýn durumu ortada vesselam. Elbette burada kimsenin savaþ istediðini sanmýyorum ama durumlar þuan böyle.
Kýzgýnlýk, sitem, bir haykýrýþ ile insanýn aðzýndan birtakým þeyler çýkabiliyor. Belki de baþka bir anlam yuklersek AMK ye
USCENTCOM ( Amerikan Merkez Komutanlýðý) yazmak uzun gelmiþse, kýsaltma olarak tahtacý ya bir mesaj vermek istemiþ olabilir savaþ bitmedigine dair.
Ya da
Açýk Mert Korkusuz ( eski bir spor gazetesi ) ile hissenin bir yukarý bir aþaðý hareketlerinden esinlenerek esnetme ve germeye atýfta da bulunmuþ olabilir.
Herþey mümkün. Bende çok gez itneler dedim, beddua klibini paylaþtým. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dün tera bugün baþkent geldi. Eðer yanlýþ dusunmuyorsam, yine fanfini fonlar bunlar. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hatta refaba hc nin yazdýðýný ilk baþta kaostan beslenen hisse olur mu arkadaþlar diye okumuþtum. Cemar hc yazmasa farkýnda deðildim. Kime söylemiþ kýsmýný espirili bir dille tahtacý ya yazdýðýný husniniyet ile buradaki kere yazmadigini düþünüyorum düþünmek istiyorum.. ytd
Yüzde 10 yapmayan hisse kaldý mý? Bizim yüzde 7 lerde AMG ye binecek heralde.ytd
Brent petrol 91 in altýna inerse alta 83 var destek. Ytd
Yer Ýmleri