Cemar hc bende seni küstün gittin sandým. Dedim ya burada her saldýrana, her tartýþtýðýma, her laf edene, klibime, paylaþýmýma, itham edene! Kafayý takmýþ olsaydým þimdiye kadar bu platformlarda yazýyor olmazdým. Aksine daha güçlü durmamý saðladý. Çünkü vardýr bir sebebi bana sataþmalarýn diye düþündüm öncelikle.
Kendi çizgimle inandýðýmla yürüdüm hep.
Yaþamda böyle sanalda böyle. Hayata bir kere geliyor insan, çokta þey etmemek lazým, ya da þey etmemeye çabalamak. Kim ne yapýyorsada zaten kendine yapýyor.
Bir çok deðerli teknikçi, paylaþýmcý insanlar sýrf bu tip þeyler yüzünden yazmayý çizmeyi býrakýp küsüp gittiler. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Çok yýrtýndýk debelendik olmadý. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben bugün istenilen rakamýn üstüne fazlasý ile atar, yarýnda istediðimiz o muhteþem makasla, aþaðýya verirler diye düþünmüþtüm. Demek ki baþkent baþka bir þekilde düþünmüþ. Makasta çarpýk iliþkiler olmazsa. Neyse artýk yarýn öðrenicez her zaman ki gibi Salý paylaþtýlar yýllarca ama artýk paylsþmýyorlarda. Ytd
Tahtacý bir o yana bir bu yana, ne zaman deðiþtirecen bu tavrýný? Herkeþler öðrendi. Ytd
Son dönemde neþemiz yerinde her þirkette![]()
Tahtacýlar adeta para ile sirtaki yapýyor. Yýllardýr emdiðimiz burnumuzdan geldi sürüngenlerde. Artýk sürünmek istemiyorum o sürüngenlerle. Ama bunun tahtacýsýna herþey serbest. Ýsterse ve hatta sýkýyorsa gömsün. Yiyorsa maçasý. Ytd
Yer Ýmleri