Aylýk kapanýþ demiþken. 2024 yýlý þubat ve temmuz ayýnda 2420 ve 2416 kapatmýþ, 26 larý görse de. Sene 2026 Nisan aylýk kapanýþý? Ne olacak 4 seansta bende merak ediyorum. Hakkýmýzda hayýrlýsý ytd
Aylýk kapanýþ demiþken. 2024 yýlý þubat ve temmuz ayýnda 2420 ve 2416 kapatmýþ, 26 larý görse de. Sene 2026 Nisan aylýk kapanýþý? Ne olacak 4 seansta bende merak ediyorum. Hakkýmýzda hayýrlýsý ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Cemar hc haricinde de makasa denk gelen olurda paylaþýrsa seviniriz.
Bu arada 7 Mayýs yaziyordu finansallar açýklanma tarihi ama yeni paylaþým yapan aracý kurumlar içerisinde yer verilmemiþ 7 Mayýs Petkim açýklayacak diye. Ya da ben denk gelmedim.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
SOCAR formasýný giymedigimiz için konumuzla alakasý olmamasý yüzünden, haliylede Fenerbahçelilerden tebrikte beklemiyoruz.
Konumuzla alakasý olsaydý, eminki tebrik ederlerdi. Artýk tebrikleri SOCAR formasi giydigimizde ederler. Ytd
Ama tahtacý bari hisseyi satanlar veya silkelenenler varsa, piþman olup SOCARim yapacaðýnýz iþe dedirtmesini bekliyoruz. Tahtacý dedirt ulen þu cümleyi satanlara. Ytd
https://youtu.be/5Fp_rJv55ps
Bu þarkýyý esengül ve Müslüm babadan pek çok kez dinledik.
Semicenk versiyonunu paylaþayým.
Uzaklarda arama, çünkü sen içimdesin,
Taht kurmuþsun kalbime,
En güzel yerindesin.
https://youtube.com/shorts/MFHdtacnC...KHgLa10MqVVBZ9
Semicenkten gelsin yine! Haktan semcenk efsane bunlar… yüreklerine saðlýk.
Bin keder yüklüyüm gülmedi yüzüm diyor.
Güldür be tahtacý biz gariplerin yüzünü.
Ytd
Yer Ýmleri