Coðrafi pozisyonu ile de bir baský söz konusu olabilir. Ayrýca opecten ayrýlmasý ileriki zaman diliminde güvenlik sorunu da yaratabilir bu ülke için.
Yoksa birilerimi çöktu baskýyla. Güvenliðin sorun olabileceði bir bölgede olmasý olasýlýðý olan bir konumda, opecten ayrýlmasý garip bence. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu konular bizde petrol olmadýðý için çok ilgilendirmese de, aslýnda petrol fiyatlarý açýsýndan da bir o kadar ilgilendiriyor.
Sadece petrol deðil ayný zamanda doðalgaz piyasasý açýsýndan. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
https://youtu.be/uqg4tAD0itM
Aþkýn zehir olsa yine içerim kýsmýndayýz kamuran Akkorla.
Aþkýn zehir olsa yine içerim
Yolun ecel olsa korkmam, geçerim
Yeter ki sevdim de ben bu aþk ile
Dünyanýn kahrýna gülüp geçerim
Sevenin hâlinden sevenler anlar
Gel, gör þu hâlimi, bir teselli ver
Aramýzda baþka biri var ise
Tertemiz aþkýmý bana geri ver
Ben zaten her acýnýn tiryakisi olmuþum
Ömür boyu bitmeyen derdimle yorulmuþum
Gülemem, sevgilim
Ben sensiz, ah, yaþayamam, yaþayamam
O kýsýmlardayýz. Vay be.
Dün geceki o müthiþ kalabalýk ziyaretçi ve bu sabahta yoðun ziyaretler yerini mutsuzluða býraktý sanýrým. Düþmesini bekleyen bir gruptu muhtemelen þuan da ana özüne döndü ziyaretçi sayýmýz 2 oldu yine.
Bakalým ilerleyen saatlerde neler olacak. Sevenlerine nerede ve ne zaman kavuþacak.
Ancak sevenin halinden sevenler anlar, tahtacý korkmam geçerim yapsan da olur, diðer sevenlerinle kavuþsanda olur.
Klip için son iki seans hakkýn baki, kararýný ver.
Ben her türlü seviyoreee.
Ytd
Ak gözlü bankam boru gibi kar açýklamasýna raðmen, kýzarmýþsa o kafam kadar gaplar kapanacak demek istemiþ olabilir, keza bugün tombul kuþunda finansallarý geliyor. Kim tutacak acaba bu endeksi, senin bu hacimsizliðin o ýþýðýn sende olduðunu bana söylemiyor.
Olsun sessiz ve sedasýz. Ytd
Hatta ben tombul kuþu daha pis yamultacaklarýný düþünenlerdenim. Gönül isterki yamultmasýn ama jet yakýtý fiyatlarý 2 misli üstünde artmýþken, maliyet kaleminin yüzde 20 sini oluþturuyorken o yakýt fiyatlarý, özellikle 2 nci çeyrekte. Bir yakýttan caný yanarken diðerinin iþine gelecek.
Tabi yine de makyajlý kasa falan yaparlar yanlýþým olmasýn. Ytd
Endeks sýrtlanyanlar genelde belli, aselsuelin, sassoousa, ereðlidesusousa,
basþrolerinde clint eastwoodpetkowoski yok þimdilik. Olsun böyle de güzel . Ytd
Yer Ýmleri