Yuh demiyorum diyecek hal mý kaldý. Bunu bilip gorupte veya içeriðinde ne varsa müsade edenlerede bir þekilde misli ile çýkar elbet. Ytd
Yuh demiyorum diyecek hal mý kaldý. Bunu bilip gorupte veya içeriðinde ne varsa müsade edenlerede bir þekilde misli ile çýkar elbet. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Adamlar kimsenn þort açmaya cesaret edemediði yerde þort açýp gelen geçen longlara mal veriyor. Para kazanýyor. Kimse boþ hikaye anlatmasýn 100 yýlda bir olacak bir olayda bile 25 sene önceki dolar bazlý yerinde.
Dün dedik patronlarýn %90 ý borsa zengini gayet net. Kimse hikaye anlatmasýn.
Mal kaptýrma korkusuda yok. Nasýl olsa imtiyaz var. Ýstediðin kdr mal al. Onlarn tek mal kaptýrma korkusu kagýdý kaldýrdýgýmzdada kazanalm derdi. Þirket elden gider derdi deðil. Böyle olunca malak gibi bekler insanlar.
Sonrada türkiyede niye enflasyon var niye dolar altýn atýl yatýrým var niye bir kiþinin 100 evi var diye kimse zýrlamasýn.
Þirketi kaybedeceði korkusu olsun bakalým bu ülkede yatýrým þirketleremi yoksa baþka yerleremi akar .
Ama iþte yapmazlar.
Aynen düþmüþ düþmemiþ dünya umrunda deðil. Senin paranýn pul olmasý gram ilgilendirmiyor herifleri. Dusurdukcede daha çok alýcý buluyor. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bulur tabi 19 lirada nasýl alýcý bulmasýn. Þortlarýný kapatýyor. Ýstesn 15 lira bile olur. Bir iki makyajla halledetler. Master planý ne oldu bunun. ?? Ben ona petkm arazisine ne kondursak planý diyorum. Petkmle pek alakasý yok o planýn eski fýrýnlarý yenýleyeckms petkýmý ýlgýlendýren kýsmý bu.
Sanki master yapmasan yenýlemeyecen. Petkmn arazisine çöktüler petkmden baska herþey faydalandý
Tüm þirketleri açaçacaksn halka arzýn bedeli olack. Adamlar sövüþleme yeri görüyorlar.
Þirketi kaybetme korkusu olacak bakalým kimin ederi ne oluyor ozaman. Öyle gerizekalý bir toplum ki , þu hareket yapýlsa ülkede hem þirket sahipleri kazanack hem yatýrýmcý hemde atýl olmayack para.
Mallar çýkmýþ yastýk altý altýný hesaplýyor verin diyor. Dangalak bunu yapsan þeffaf þekilde kim niye altýn alsýn. Abd halký salakmk %80 i borsada.
Abd bizim sisteme dönsün borsada enflasyonu %40 olur 5 yýlda batar
Bu ülkede cahil halk güdülüyor. Çok sýradan insanlar yönetiyor bu ülkeyi þanslarýna.
Þakir hocam açýða satýþ yasak deðil mi hala? Vadeliden mý bahsediyorsun. Bunlarýn açýklýkla bir ilgisi yok olu lot hikayesine mallarý daðýtýyorlardir kurumlara yüzde 5 i geçmeyecek þekilde olur o da. Ytd
Yer Ýmleri