Bahriyeli abi öbür dükkana geldi buraya selam bile vermeden geçti. Hayırdır ne yaptın bahriyeli abiye. Yatını mi batırdın para dolu gemilerine seni güvercinler mi kaka etti
Bahriyeli abi öbür dükkana geldi buraya selam bile vermeden geçti. Hayırdır ne yaptın bahriyeli abiye. Yatını mi batırdın para dolu gemilerine seni güvercinler mi kaka etti
Dün gelip buraya kutup ayısını bırakıp gitti ya, o yüzden uğramamıştır. Uğrasa kutup ayısı onun peşinden giderdi, dayucuğum malesef ayı bugün bizim dükanda tezgahı açtı, gram kazanamaduk ya laa
Sasa var, gitmedi
Asels şort var, düşmedi
S1 tabandan alduk, tabanı bozulmadı
Petrol var, düştü
Olm ne iş la bu, gelsin burdan kutup ayısını alsın
Hamdım Piştim Yandım
Reis 50 milyon lot satış var tabanda brnim tahminim iki tabanı daha var altında yükseliş olmazsa. Ben yarın taban açarsa pzrts düşünürüm bakarım
Yarında kesin taban diyorsun yani
Hamdım Piştim Yandım
O zaman geceden emir verelim tabana yazılak
Hamdım Piştim Yandım
Abi teknik analiz de boşlukları dolduracak diye düşünürsen sırasıyla 101 deki dolmuş 98 deki dolmuş 86 daki dolmuş 79 daki dolmuş 74,7 de minicik boşluk var 69,9 da var boşluk 61,9 da var da oraya uğramaz herhalde ons yükseldiği için ben grafikte öyle gördüm
Bahriyeli abi ne der kaçtan alalım
bazı arkadaşlar yine altıns1'e göz dikme peşinde
şimdi : manipülasyon 1 kere yapılır... 2 kere yapılmaz
maniplasyonu yakaladın kazancı aldıysan... yeter
manipülasyon bittiyse bitmiştir, artık 2. si olmaz
önce yabtığı gibi yapar, yarınki tabandan alurun, 20 tavan daha gider hayallerine kapılmayın
mal elinizde kalır... (mal derken neyi kastettiğimi biliyonuz deel mi)
Yer İmleri