Sahte içki denen þey metil alkol (methonol, odun alkolü) bir türlü engelleyemediler, yahu 10 numara yaðý (mazot yerine kullanýlýyordu) bugün saça briyantin diye sürmek için bulamazsýnýz, ama methonol gayet kolay bulunuyor, her halde içki içenler gebersin istiyorlar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Adam ünlü bir restauranta gidiyor,içkiden ölüyor,oranýn sahibinin yapacaðýný sanmýyorum,sanýrým elamanlarýndan biri iþgüzarlýk yapmýþtýr herhalde,belkide yapar,çünkü ülkede dengeler çok deðiþti,deðiþtirende malum kiþi,böyle oluncada býrak milletin geçim derdini saðlýðý güvencede bile deðil.
Haberlerin veriliþ þekline bakarak Bu sahte içki miçki ayaðýna içki satýþýna falan bir kýsýtlama yaptýrým þu bu gelebilir mi diye düþünüyorum.
80 milyonluk ülkede 19!! kiþi ölmüþ. Sanki daha evvel bu iþlerden kimse ölmüyordu. Önce sahte dolar. Þimdi bu. Piyasada bir garip fiyatlamalar. MB kuru altýndan serbest piyasada dolar satýþý var 1 aydan fazladýr. Dolar sokup borsaya tahvile mi giriliyor yoksa borsadan faizden çýkýp ucuzdan dolar mý satýlýyor birilerine. Yakýnda anlaþýlýr
Yer Ýmleri