Belki ben bunlardan sizlerden daha fazla nefret ediyor olamaz mýyým. Müslüman yalan söyleyemez iftira atmaz haram yemez. Bunlar bu tarife ne kadar uyuyor. Müslümanlýk deðil bunlarýn anlayýþý bozuk. Biz ateistlere hakaret vb þeyler söylüyor muyuz. Forum içi konuþuyorum. Býrakýn artýk bu süslümanlarý müslüman diye sunmayý.
Çözemediðin sorun da bu.
Kimse Ýslam'a söz etmiyor.
Dinimizi alçakça kullanan pezeevenk sürüsüne bu sözler.
TSK Arþivimizi CIA ajanlarýna açan, yargýmýzý Fetö itine teslim eden pezeevenklere bu sözler.
Ýslam çok yüksek bir deðerler bütünüdür, anlayabilmek için, öncesinde çok köklü bir eðitim, birikim sahibi olmak gerekir.
Iki de bir bu konuyu yazanlara ayar çekiyorsun, yapma..!
Þimdi Reha Müdüre, bize Ýslam'ý anlat desen.
Haþa ben kimim ki diyecektir.
Asýl erdem, dürüstlük, takva budur.
Yapma..!
Hele cübbeli köpeði,kucaðýma kýz torunumu almaya korkuyorum demiþti sohbetinde,eðerki bunlar Aatamýzýn zamanýnda yaþasaydý çoktan kelleleri gitmiþti...mübarek sanki cennet huri kaynýyor,sanki oraya gitmiþler gibi anlatýyorlar,kuantum desen bana küfür ediyor diye seni polise þikayet ederler,zaten kuantumunda ne olduðunu bilmezlerya çoðu zýr cahil ilk okulu zar zor okumuþlar,birde bunlarýn okumuþ cahilleri var,örneðin bir proflarý vardý ülkeye aydýn lazým deðil cahil lazým demiþti güdülmesi kolay olur demiþti,fetö tam güdüleme hocasýydý bunlarýn baþýný çekiyordu,oda ilkokulu dýþarýdan bitirmiþti,adam bu saydýðým okumuþun cahillerini bile kandýrmýþtý,yakýndýr yakýnda öcalan gibi onada güzellemelerde bulunurlar![]()
Ya alýntýlamak istemedigim yazýyý lütfen güzelce okuyun. Orada genelleme var.Hatalý örneklerden genelleme yapmayýn her müslüman için geçerli deðil. Nasýl bir algýlama. Onlara ben hedef kitle diyorum. Hedef kitle sonuç için herþeyi mubah sayabilir.
Yer Ýmleri