Hisse aldim 25 yildir sermaye artirmadi temassiz sövsem caiz midir?![]()
Hisse aldim 25 yildir sermaye artirmadi temassiz sövsem caiz midir?![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Hocam hepsinin cevabi Kuran'da var. Bastan sona okumanizi oneririm. Bunu Kur'an'i defalarca hem Turkce hem Arapca okuyan ve dinleyen biri olarak yaziyorum. Sorunuzun cevabi Kuran'da cok yerde var. Bastan sona mealini okuyun, cevabinizi bulamazsaniz o zaman ben size zaman ayirip ilgili ayetleri toplayip yazabilirim.
Bahceli açýklama yapmýþ.
Küresel siyaset ve stratejik iliþkilerin pek çok sarsýcý geliþmeye gebe olduðu bir dönemde terör örgütünün bütün uzantý ve baðlantýlarýyla silah býrakmasý ikamesi olmayan bir gerekliliktir.
Jeopolitik kýrýlmalarýn tehlikeli þekilde vasat bulduðu bugünkü dünya tablosunda milli birlik ve dayanýþma ruhunun iþlerliðine ve iþlevselliðine ileri düzeyde ihtiyaç vardýr. Bölücü terör örgütü, kurucu önderliðin 27 Þubat çaðrýsýna müzahir hareket edip hiçbir þart ileri sürmeksizin silahla yollarýný ayýrmalý ve örgütsel varlýðýný sona erdirmelidir. Bunun dýþýnda hiçbir tasarruf, tahayyül ve tehir çabasý masum ve makul kabul edilmeyecektir.
https://www.trthaber.com/haber/gunde...li-900198.html
kuran ben beþeri bir ürünüm diye bas bas baðýrýr, bir deðil yüzlerce örnek verebilirim
yukarýda yazdým tevratýn ilahi kitabý zeburu 4. ayrý kutsal kitap olarak, davutu da peygamber gibi anlatan ayet var
yahudi bir tanýdýðýmýz þöyle derdi, hadi kendinizi kandýrýyorsunuz, bizim kutsalýmýzý de bize satmaya çalýþýyorsunuz diye..
Hasa hocam tovbe deyin..
O donemin insanlarinin bilmesi mumkun olmayan pek cok bilimsel ve matematiksel gercekliklerle orulu Kur'an. Nasil insan urunu olabilir?
Mesela kur'an'da gecen ilk demir ayeti ile, "demiri yumusattik (erittik)" ayetleri arasinda tam olarak 1538 ayet vardir ve 1538 derece demirin erime noktasidir.
Baska bir ornek kur'an'da gumus kelimesi gecen ilk ayet al-i imran 14 ile gumusun cehennemde eritilip daglama araci yapilacagini bildiren tevbe 35. ayeti arasinda son ayet dahil tam olarak 962 ayet bulunmaktadir. 961.8 (bazi kaynaklarda 961.9) ise gumusun erime noktasidir.
Sizce Peygamberimiz (s.a.v) demirin ve gumusun erime noktasini biliyor muydu? O halde Nasil insan urunu olabilir?
Yer Ýmleri