Ben de yanlýþ baþlýða girmiþim, zeytinyaðý topiði diye diye daldým anaaa... bir baktým ki teoloji topiðiymiþ.![]()
Ben de yanlýþ baþlýða girmiþim, zeytinyaðý topiði diye diye daldým anaaa... bir baktým ki teoloji topiðiymiþ.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
tabi ki Cepte kullanýrým Bilgisayarda.. benim her fizik yasasýný derinlemesine bilmem gerekmiyor.
Baþta Ýslamiyet olmak üzere Hristiyanlýk, yahudilikte din adamlarý tarihin deðiþik dönemlerinde birçok birçok yeniliðe baðnazlýkla karþý çýkmýþlardýr. Ancak bunun dinlerden deðil kiþilerin kiþisel çýkarlarýný korumaya çalýþmasýndan yada maksimize etmeye çalýþmasýndan kaynaklý olduðunu düþünmek gerekir. birçok dinde mezheplerin oluþmasý mesela..
(O yüzden de Hz Ýsa Peygamberin Hristiyanlýk dini ve Ýncilin büyük kýsmý kiþilerce bozulup tahrif edildiðinden son din hak dini Ýslam dini geldi.)
Bilim/teknoloji insanlýðýn geliþmesi için bir araçtýr bir amaç olmamalýdýr.
4. semavi dinin inanalarýna ne isim veriliyor refa, dinlerinin ismi ne..?
hangi ülkelerde yaþýyorlar, ayný hatayý reha kaya da yaptý ki kendisi araþtýrmacýdýr
düþün milleti 1400 sene nasýl inandýrmýþlar sahi bu zebura inananlar hangi dine mensup olmuþ oluyor..?
sonuçta ayrý bir din ve inanýþ ya....
Adama sormusum Allah "Muhammed in evine misafirlige giderseniz fazla oturmayin erkenden kalkin gidin" diye ayet yollamis ne dusunuyorsun?
Adamda "tabiki olabilir niye olmasin?" demis
Biz bosuna tartisiyoruz bunlarla
Yer Ýmleri