-
Altının onsu 3161,devamlı belirtirim,aşağı indiği an mutlaka kafayı yukarı verir,trampet olduğu müddetçe bu dünyada kaosta bitmez bizdede bitmez.
-

Originally Posted by
refaba
Altının onsu 3161,devamlı belirtirim,aÅaÄı indiÄi an mutlaka kafayı yukarı verir,trampet olduÄu müddetçe bu dünyada kaosta bitmez bizdede bitmez.
Megafon formasyonu var.eger yukari kirarsa 3800 e kadar hizli gidecek.dusebilirde...
-

Originally Posted by
MKELES
Tamam yarın endeksler yem yeşil...
Onu bilmemde,bildiğim yarın cuma,hafta sonu çoğu yatırımcı elinden senet çıkışı yapabilir hafta sonunu kafasını rahat geçirmesi için,zaten dow -2.5 düşüş yaşıyor
-
Ons altın 3170,dün 3 sınırındaydı
-

Originally Posted by
blue70
Megafon formasyonu var.eger yukari kirarsa 3800 e kadar hizli gidecek.dusebilirde...
Ben düşüş beklemiyorum. Teknikçiler daha iyi bilir ama bu kaosta çok zor. Zaten teknik olarakta burada 2 gün kalsın 3400 vay babam vay
-

Originally Posted by
blue70
Valla yön şu an hızlan yukarıya,trampet pes ederse 2500 bile olur,böyle kafaylan giderse 5000 bile olur
-

Originally Posted by
MKELES
Ben düşüş beklemiyorum. Teknikçiler daha iyi bilir ama bu kaosta çok zor. Zaten teknik olarakta burada 2 gün kalsın 3400 vay babam vay
Bu işin tekniğimi kaldı,teknik normal zamanlarda çalışır,şu sıralar anormal işler oluyor yönü kestirmek çok zor.
-

Originally Posted by
refaba
Bu işin tekniğimi kaldı,teknik normal zamanlarda çalışır,şu sıralar anormal işler oluyor yönü kestirmek çok zor.
Her tahminim tuttu. Nokta vererek emtia başlığına bak abi. Altından daha teknik yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri