Hayaldi gercek oldu.
Ben Ne Þimþek ve Mb baþkanýnýn gideceðini asla düþünmüyorum..
Ama yanilabilir miyim elbette..
Bu haberleri yayiyorlar zira bazý þirketler ve perakendeciler fena s.içiyorlar bunu yaptýklarý indirimlerden vb görüyoruz bir yandan üzerini çizip 800 liraya satacaklari peyniri 500 e satýyormuþ gibi yapýyorlar ama istedikleri kadar satamiyorlar..Bir beyaz esyaci da örnek ..
Bazý ev tekstili satýcýlarý reel yarýdan aþaðý fiyata mal veriyorlar .Mesela ..
Falan filan , burada þu önemli 800 den peynir satabilirlerse 300 e satmýþ kabul edip kalanýný imha bile edebilirler yani 300 e satacaklarina çöpe atýp sadece alabilene 800 den verebilirler ...
Bazýlarý ,bir kýsmý , týpký geçen hangi ilin hali idi ,domatesi kasalarla çope döken toptancýlar gibi. Zira adam mal fiyatý yüksek olunca zaten ayný parayý daha az elemanla daha kolay kazanýyoruz diyor.Malin çok üretilmesi üretici den alýrken pazarlýk ve ucuz fiyat vermelerini kolaylaþtýrýyor , yoksa mali üreticiden aldýktan sonra ,yarýsýný çöpe döküp kalanýný iki katýna satsalar hiç umurlarinda deðil , hatta nakliyeden iþçilikten bile kar ederler.
Iþte bu yüzden az mal almalý bu dönemde (domates , biber felan hariç ucuza bulursan yesin çoluk çocuk) , içi boþ indirimlerine inanmamali.
Vee. Devlet de iþte burada var olmalý ...Ve buna müsaade etmemeli tabi TEORIK olarak konuþuyoruz ..
Cahil aklýmýzla bu kadar düþünebiliik ...
Son düzenleme : AgAuCu; 26-05-2025 saat: 17:33.
Fransa Cumhurbaþkaný Macronu karýsý tokatlamis gördüm , uçaktan inerken karý Macronun aðzina bir çakiyor, kameralar kaydetmiþ .Kolunu gösteriyor kamera..
Madam Macron , Emanuel in aðzina miçmýþ , Macon resmen zopayi yimiþ.
Karizmasý çizildi , pasta cila bile kurtarmaz![]()
Sakalastik diyoru.
[emoji23]
Ahanda link
https://www.sondakika.com/politika/h...zora-18671469/
Ýmamoðlu soruþturmasýnda zat diyorki kabul et olay bitsin diyor,acaba neyi kabul edecek ?olmayan bir durum nasýl kabul edilebilir,ama bu emri verenin suçu arþý alaya uzanmýþ![]()
Zat ne diyor yolsuzluk yapanýn gözünün yaþýna bakmayýz,acaba kimden bahsediyor ?![]()
Yer Ýmleri