-
Arkadaş hiç Türk kültürü almadın mı. Tost yiyelim ne demek Başkana. Meşhur olmuş bir laf varya tostumu yedim odamda bekliyorum. O mihvale kayabilir. Tost yiyelim falan filan. Olmuyor olmuyor. Ayhan başkan gel çay içelim yanında da birşeyler yiyebiliriz daha açık bir ifade olurdu.
-
Ereğli altını arıyoruz dedi bende kıyamadım bastım parayı ereğliye.
-
Vay MK ( Menkul Kiymet anlaminda [emoji3])
45,69 direncini zorluyor.
Euro Euro
Bir gulme geldi yine.
Parite 1 in altina gelecek diyorlardi 3-4 ay once.
Simdi parite 1,16 ya dayadi. Pardon dayandi.
-

Originally Posted by
MKELES
Adam kısa kısa deyip duruyor. Boyu değil işlevi önemli. Bize öyle öğrettiler. Mini mini cary traydeciler bunlar.
Ayhan başkan kısa değil bildiğin cüce. Mankenlerin bacağı kadar boyu var. Defileye gidiyorsa alttan dikiz ediyordur eğilmesine gerek yok
-

Originally Posted by
MKELES
Arkadaş hiç Türk kültürü almadın mı. Tost yiyelim ne demek Başkana. Meşhur olmuş bir laf varya tostumu yedim odamda bekliyorum. O mihvale kayabilir. Tost yiyelim falan filan. Olmuyor olmuyor. Ayhan başkan gel çay içelim yanında da birşeyler yiyebiliriz daha açık bir ifade olurdu.
Ayhan başkanın midesi çok hassas. Konya'da etli yemeklerde domuz eti çıkabilir Türkiye de en fazla domuz eti tüketilen yerler arasında. En iyisi kaşarlı tost onu da evde yapacağız.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Ayhan başkan kısa değil bildiğin cüce. Mankenlerin bacağı kadar boyu var. Defileye gidiyorsa alttan dikiz ediyordur eğilmesine gerek yok
Okumada o organi kullanma. Orasi oturma organi.
Goz ile okuyoruz.
[emoji23]
-

Originally Posted by
EGEDUK
Okumada o organi kullanma. Orasi oturma organi.
Goz ile okuyoruz.
[emoji23]
Bak bak Amede yazar gibi yazıyor. Savaş mı istiyorsun başkanım. Habire dürtüp durun
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bak bak Amede yazar gibi yazıyor. Savaş mı istiyorsun başkanım. Habire dürtüp durun
Sn MKELES kisa vadeli keriz treydden bahsediyor. Siz Ayhan baskan diyorsunuz.
[emoji23]
Ben diyom Ankara sen diyon ?
[emoji23]
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri