Þimdi dikkate deðer soru þu, eðer olursa faiz indirimi nedeniyle para dolara mý Hisse'ye mi gider.
Soruyu kendime sordum, dolar yerine hisse alacaðým.
Þimdi dikkate deðer soru þu, eðer olursa faiz indirimi nedeniyle para dolara mý Hisse'ye mi gider.
Soruyu kendime sordum, dolar yerine hisse alacaðým.
Bugün bir de yandaþ gazete yazarlarýný okuyayým dedim. Birinde döviz ve altýn ile ilgili dahiyane fikirler var. Ýlk olarak yastýk altýndakini yüzeye çýkaracak bir hamle gelecek gibi. Döviz ile ilgili kýsýtlama dan da bahsedilmiþ.
Yandaþ gazete de Ihsan ýþýklý biri de kazanacak aday CHP akp ile ilgili yazý yazmýþ. Anket de akp %3-5 önde demiþ. Akp RTE harýl harýl çalýþýp halka görülmemiþ hizmetleri verirken CHP li belediyeler yatarak hiç bir þey yapmadan sadece reklam ile oy kazanýyor demiþ. Pts göz doktoruna gidiyorum benim gözler bozuk herhalde. Her þeyi yanlýþ görüyorum. Belki onlar gibi görürüm muayeneden sonra.
Sektir git be, bunun adý "ilistir'dir" Anadolu'da herkes bilir.
https://youtube.com/shorts/Nvc_D3MWJ...GS4w8EahE-xfGj
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Biri yüzüne allýk sürer öbürü, gõya çok bilmiþ muhalif kim bunlar Soner Gökten ve Remzi Özdemir, bir adamýn kumaþý iyi deðilse hangi tarafta bulunmuþ önemli deðil bu Remzi ...Holding ile ilgili bir olay olunca dansöz gibi kivirdi bir de artýk tv de dansöz yok diye konuþurlar, oysa herkes dansöz olunca TV de dansöze gerek kalmadý.Ne bu ikisinden ne de bunlarin Sait Abisinden kimseye bir yarar gelmez.
Tek bildikleri geçen temmuzda faiz böyle iken borsa gitmez demeleridir hala o günün ekmeðini yiyorlar.
Eðer belediye operasyonlari tutuklamar ile sonuclanmasa bile idi þu anda faiz 30-35 arasý belkide az daha altý idi.M.Þ. gidecek elbet ama þimdi deðil .(Bence tabii )
Sonuç, Remzi Özdemir denen adamýn lafýyla tuvalete gitmem ..
Geçenlerde geçen Ruþen Çakýr a da dedim senin yaptýðýn olaný bile yorumlamak deðil diye , Kýlýçdaroðlu kazanacak diye bir ton yayýn yaptý n eoldu bunlar ne bilir bi bok bilmez. Sadece ekmek parasý çýksýn gazetecilik bu ,sadece patronlarý farklý .
Bak Cem Uzan a kazanamayacak demiþ
https://youtube.com/shorts/ScFFilGO0...YVd0y8Smzez-tL
Böyle Remzi gibi Ruþen gibi Hakan Aygün, Deniz Zeybek gibi adamlar oldukça millet de bunlarý dinledikçe daha çoook ..
Not: Ruþen Çakýr I þahsen tanýmam ama yýllar evvel bir atismamiz oldu , Amberin Zaman isimli muhtemel ciya ajaný bir gazeteci yüzünden , bana cevap vermediði zamanlarda bile ne dediðimi okuduguna eminim bu yüzden .
Son düzenleme : AgAuCu; 21-07-2025 saat: 05:23.
Bitlicoin alýp satan var mý aramýzda ? Yerli ve milli bitlo, Midas, btcturk gibi yerleri mi kullaniyorsunuz? Yoksa alýp tutanlardan misiniz ? Bu platformlardan direk TL ile alýp satýnca kar üstünden vergi otomatik mi kesiliyor mu ?
Herkes Lübnan örneðini veriyor etnik/din kökenine göre devlette görev verilmesine dair, halbuki Kýbrýs'ta bu böyleydi sonuç ortada.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri