Ensesi kalýn olsa olur mu?
Ensesi kalýn olsa olur mu?
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Ülkede bir tane Suriye den gelen kalmamalýdýr. Adamlar makine gibi her gün sektirmiyor. Buna su mu dayanýr. Geçen siteye gelen dairelerin su faturalarýna baktým. Bizim üç dört katýmýz su faturasý gördüm. Adamlarýn derdi günü makine. Bu bedevi hatunlarýn genetikte bir þey var. 30 -35 yaþýna kadar 9-10 çocuk yapýyor kaporta taþ gibi.
Sigara'yý býrak birader..
https://www.youtube.com/shorts/2Qytwz9r80M
Diyo ya milletin feraseti,
Ýþ'te bu.
Þaman ayini için evinde keçi ve horoz kesen þahýs tutuklandý
Bursa'nýn Ýnegöl ilçesinde ayin ritüeli için evinde küçükbaþ ve kanatlý hayvanlarý katlededek, görüntülerini sosyal medyada paylaþmasýnýn ardýndan adliyeye sevk edilen kiþi tutuklandý.
Kaynak : Ýhlas Haber Ajansý
Yapay zekanýn konu hakkýndaki açýklamasý...
Sibirya, Moðolistan ve Orta Asya'daki bazý Þamanik pratiklerde keçi, at, koyun gibi hayvanlarýn kurban edilmesi yaygýnken, diðer bölgelerde bu tür pratikler görülmeyebilir. Örneðin, Güney Amerika'daki Þamanik geleneklerin çoðunda kurban yerine bitki bazlý ritüeller veya farklý sembolik eylemler öne çýkar.
Kýsacasý, Þamanizm'in bir parçasý olan bazý ayinlerde keçi ve horoz gibi hayvanlar kurban edilse de, bu, Þamanizm'in evrensel bir ritüeli deðildir ve tüm Þamanik pratikleri kapsamaz.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Alýntýdýr....
70 ler`in Türkiye si. Þarkýlar, türküler duygulu ve içtendi. sanatçýlar edepli saygýlý idi.
Bakkala giderdik, her þehrimizin adýný taþýyan yerli sigaralarýmýz vardý. Peyniri gramla deðil tenekeyle alýrdýk.
Eti gramla deðil, kol but olarak alýrdýk. Fýrýnda piþen ekmeðin kokusu yedi mahalleye yayýlýrdý. her þey doðal, organik idi. Ýnsanlar da buna dahil.
Baþýmýz aðýrýr komþuya giderdik, diþimiz aðýrýr komþuya giderdik.
Akþam gezmeleri çat kapý haber vermeden. samimiyete baksanýza. Bir mahallede cenaze olursa en az bir hafta radyo televizyon açýlmaz veya sesi yükseltilmezdi.
Bir Kýbrýs harbi oldu tüm Türkiye kenetlendi, hem nasýl kenetlenme. Kürt asýllý Abdullah Papur da Alevi ozan Mahzuni de, Alevi Ozan Muhlis Akarsu da Erzurumlu Reyhani de Karslý Murat Çobanoðlu da destan gibi türküler bestelediler.
Ersen ve Dadaþlar aman tertip can tertip derken, Esmeray gel tezkere gel diyordu.
Ben eski Türkiye yi çoook özledim.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri