https://youtube.com/shorts/bMygSU3TS...q1wgf4hVYjFgo8
Eskiden bir heyecaný vardý, önlerinde bayrak asýlý kamyon konvoyu görünce ahanda soðanlar geldi deye sevinirdik, market köþelerinde bu heyecan olmaz!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
TUÝK, gýda enflasyon verilerini Cumhur köþesinden mi alacak?
Öyle ise hapý yuttuk...
Eti zaten EBK dan alýr.
Bakliyatý TMO satýþ maðazasýndan...
Sümerbank, Seka vs KÝT leri arsalarý için satmasaydý iyiydi. Her ay eksi enflasyon çýkardý.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Þimþek önerim.
Taze dolar bulmak için yüzde 30 faiz öderken neden elinde sanal dolar tutan yerliye ayný faizi veriyon.
Yerliye getir yüzde 50 stopajý, yabacýya sýfýr.
Yapar mý yapar...
Keþke yazmasaydým.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Cinin anlamý yabancýdýr,yaradýlýþý ateþtir denilir,varlýklarýn tümünün özünde enerji vardýr yani ateþ,evrenimizde ateþtendir,gaz ve ateþtir özü,oluþumumuzda bundandýr çoðu dinlerde öze inilmez sadece yüzeysel anlatýlýr,detayýný bilim açýklar,dinlen bilim ise biribirine zýttýr,din ilim der bilimlen alakasý yoktur,dinlerlen insanlarý kandurmak çok kolaydýr,örneðin huzur islamda denilir,ama bu bedenin körelmesidir en fazlada beyinin,beyinin geliþmesi uðraþa baðlýdýr,beyini ne kadar zorlarsan o yönde geliþir,uðraþ vermezsen körelir yani ölür,eski bilim adamlarýda ilimin yanýnda bilimselliðe yönelmiþtir,ibni sina,ömer hayyam vs,böyle insanlar düþünürdür,bilimin temelini emeviler atmýþtýr icratý avrupalýlar yapmýþtýr,önemli olan icrattýr,geçmiþ dediðimiz antik,kadim insanlarýn gerisindede bilim vardýr ne þekilde olduðunu bilemiyoruz,þu anda yok olsak 4-5 milyon aradan geçse tek zerremizi bulamazlar,çünkü dünyada döngünün içindedir devamlý oluþum içindedir,4 zamandayýz,her zaman biriminde deðiþim olmuþtur,konu uzar gider...
KOSGEP'ten krediyi aldýlar, iddia oynadýlar..
En yoðun grup berberler kuaförler.
Ben üretim yapan sanayiciye veriyor diye düþünürdüm iyi mi.
https://www.youtube.com/watch?v=FZVu...channel=ecomax
Yer Ýmleri