Originally Posted by
refaba
Ben sadece yüzeyselini açýkladým,gerçeði açýklamak bu forumda yasak,sebep dini deðerlere saldýrmakmýþ amaç,bu yönde defalarca uyarýldým,din avcý toplayýcý insanlarýnda yoktu,ne zaman yerleþik tarýma geçildi o zaman ortaya çýktý,doðanýn her hareketi Tanrýya,Yaratýcýya baðlandý...cin konusu,insanlarýn beyinlerinde oluþur,yani beyine ne mesaj gönderirsen beyinde öyle oluþur halisnasyon þekliylen,benim büyük dayýmda cinci hoca olarak anýlýrdý,çok iyi eðitim almýþtý,eðitimide büyük amcamdan almýþtý,büyük amcam çok deðiþik insandý,maddelere hükmetme yeteneði vardý,artýk nasýl yapýyorsa,bu sanýrým kadim bilgiden geliyor yetenek olarak,çoðu belge dökümanlarý elimize geçti,dedem onlarý devlete verdi,güneydoðuda büyük dayýmasýh derlermiþ,yöre halký menzil kimmiþ derlermiþ,özünde havas ilimi yatar,cifr ilimide denilir özü idristen gelir,islamdan çok önceleri ortaya çýkmýþtýr,sonra islamlan harmanlaþmýþtýr,peþi malum cinci hocalar förtlemiþtir,numerik sayý ile iliþkilidir,o kitaptan bendede vardýr,çoklarý okuma çarpýlýrsýn diyenlerde oldu,ama öyle çarpýlma yaþamadým,bizim millet öze deðil,söze inanýr,zaten inandýðý için baþýmýzdaki zatta ayakta öyle kalýyor,geçmiþ medeniyetlerin bilimini çözmüþ deðiliz,sanki gizli bie el öðrenilmesini istemiyor,artýk geçmiþte ne olduysa,çünkü çoðu bilgiler yakýldý yýkýldý,iþte buda cehalet,þimdi bul bakalým sarý çizmeli mehmetaða...
Yer Ýmleri