Faiz dususu artik hayal oldu belki faizler artabilir bile
Adamlar herþeyi bilinçli yapýyor,mesela dolarý baský altýna almak için herþeyi yapýyor sabit býrakýyor,ama bu sefer borsa batýyor![]()
Yandaþ yalaka kanallarý þimdi fýtýk çalýp oynuyorlardýr,bu seferde ucuz yýrttýk diye...
Aptal herif beni troll gruplarýnýn adamý yapmýþ , iþte zeka sende bu kadar sana gözümle gülüyorom ,
Beni tespit etmiþ miþ etmezsen hatirin kalýr .
Wayy anasýný arkadaþ iki saattir araba yýkayýp spor yapayým dedim geldim millet , borsa her þey birbirine girmiþ .
Olan milletin parasýna oldu önce bunu önceden bilen badem insider ve yandaþlarý bade insider lar mallarý satýp þimdi peþin satan pozisyonunda oturuyorlar ..
Seçilmiþleri görevden alma sadece diktatörlüklen yönetilen ülkelerde olur...
'' Gürsel Tekin, Þubat 2024'te partisinin "kuruluþ ilkelerinden uzaklaþtýðý" gerekçesiyle partisinden istifa ettiðini açýklamýþtý.
Ancak Tekin, CHP'ye bu tarihten bu yana bir istifa dilekçesi sunmadý. Bu nedenle CHP üyeliði hiçbir zaman düþmedi. Kayyumluk için nöbet tutmuþ demek. ''
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri