Originally Posted by sindoma53 17.15 aþaðý basmak var kafamda , yalnýz badem bofasý bana yardýmcý olmasý gerek, karþý makinasý ýnfo teneke ak yatýrýmda uyar yemlesek gelir mi peþimizden yahu rolu kapmýþsýn zaten Tokatlýdan onu kastediyorum sýkýn filan yok rahat ol
Originally Posted by bahriyeli yahu rolu kapmýþsýn zaten Tokatlýdan onu kastediyorum sýkýn filan yok rahat ol Yok anladýmda neren kaþýnýyor senden duyum istedim
Originally Posted by sindoma53 Yok anladýmda neren kaþýnýyor senden duyum istedim Bahriyeli abi tohatlý dayucuðum gibi espri kaldýrmayabilür sindoma abi eccük yavaþ
Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by *Bozkurt Bahriyeli abi tohatlý dayucuðum gibi espri kaldýrmayabilür sindoma abi eccük yavaþ tokatlýya espiri yapmýyorumki herkes ektiðini biçiyor bozkurt
Originally Posted by sindoma53 tokatlýya espiri yapmýyorumki herkes ektiðini biçiyor bozkurt Çok özlüyecen ama sindoooo diye baðýrmasýný
Originally Posted by *Bozkurt Çok özlüyecen ama sindoooo diye baðýrmasýný birde biz yabalým bakalým nasýl oluyormuþ... to to to kat kat ............ya ya raaa rrraaa ma maa maaa akþama kadar böyle yazan biri delidir dayucuðum.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir hayattýr. Trending Now On Bing
Originally Posted by *Bozkurt Çok özlüyecen ama sindoooo diye baðýrmasýný ne oldu adaya vedamý etti yav bir tokatlý bir tokatlý gelir sen rahat ol.
Originally Posted by sindoma53 Yok anladýmda neren kaþýnýyor senden duyum istedim valla bende kaþýntý filan yokda sende var gibi .. takýlýyoruz makara yapýyoruz hepsi bu ..altýnda biþey arama
Forum Rules
Yer Ýmleri