-
Öcalan projesi bahçecinin değil. ABD emretti bunu akp yapsa tepki çok fazla olur. Bahçeci çıkardı bedeli ona çıkarır sıkıntı olursa RTE nin hiç haberi yokmuş gibi uzaktan izliyormuş gibi yapıyor. Daha İsrail var onun için de emir gelirse bahçeci üstlenir.
-
Size katilirsiniz yada katilmazsiniz bir sey diyemem
bu ulkede birseylerin degismesini bu ulkenin daha iyi yonetilmesini bu ulkede yasayan insanlarin daha iyi sartlarda yasamasini istiyorsan
1. oncelik daha iyi bir nesil yetismesi lazim
daha iyi bir nesil yetismesi icin onlari yetistirenlerinde iyi olmasi lazim
bunun olmasi icinde dedigim gibi 30 milyon ve onlarin ilk neslinin kokunu kazimak lazim buda imkansiz
biz parkalarda oynayan nesildik
belki tatil koyunde bir yaz tatili bizim icin luks idi ama suankiler icin parkda oyun oynamak buyuk luks
...
-

Originally Posted by
katırcı_bedri
Ben de çok isterim hesap sorulsun ama şunu unutmayın siyasetçiler meslektaş..birbirlerine dokunmazlar olan vatandaşa olur..
40 yılda iki kişi var kısmen ödeyen. Onun haricinde 40 senedir yiyorlar ülkeyi ne ülke tükendi ne yiyen bedel ödedi. Yiyenin yanına kâr kalıyor
-
Dünya Gazetesi
@dunyagazetesii
·
1d
Bakan Yerlikaya son durumu açıkladı: Yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi
-
Bu ülke bu eğitim zihnşyetiyle en az 2 nesli kaybetti buda yaklaşık 20-25 yılın bu günden sonra böyle geçeceğini gösterir
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
sindoma53
En basitinden 10 gün önce burada yine ppf muhabbeti yaptık kendimden örnek vererek ogun kchol alsam zarardayım

tuprs alsam zarardayım eregl alsam öyle

ppf çok güzel para geliyor millet borsaya gelip ne yapacak bankalar %150 yapmış ben çoktan beri pıst 100 pahalı bulduğumu belirttim hala öyle ve hikaye yok üzerine koltuk için siyasi belirsizlikler mevcut
Faiz düşmezse gelmez, para denüşük bir şey, hep katlamak ister
Millet niye coinde, bi coyin üc alıyin
Çünkü para nerde kazanç var oraya kayar. Parada asla duygu yoktur.
Ama bu perşembe 250 pivan daha düşecek, bu da ppf deki parayı tedirgin etmeye başlar, indirimin devamı ya gelirse nolcuuk
-
-

Originally Posted by
Culpable
Size katilirsiniz yada katilmazsiniz bir sey diyemem
bu ulkede birseylerin degismesini bu ulkenin daha iyi yonetilmesini bu ulkede yasayan insanlarin daha iyi sartlarda yasamasini istiyorsan
1. oncelik daha iyi bir nesil yetismesi lazim
daha iyi bir nesil yetismesi icin onlari yetistirenlerinde iyi olmasi lazim
bunun olmasi icinde dedigim gibi 30 milyon ve onlarin ilk neslinin kokunu kazimak lazim buda imkansiz
biz parkalarda oynayan nesildik
belki tatil koyunde bir yaz tatili bizim icin luks idi ama suankiler icin parkda oyun oynamak buyuk luks
Ben yaşıma göre hepsine baktım çoğu yurtdışında okumuş İngiltere de ABD de. Safkan Türk değil şahibesiz kaç kişi var. Birinin okuduğu okul belli değil, biri darbe yapmış taa eğitim hayatından itibaren bakın hepsi önceden belirlenmiş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri