-

Originally Posted by
mert45
"Viop 30 nisan vade 11600 den endekse long actım." Bu 9 kelimenin tamamı sana şahitlik edecek, başka bir yol bul.
-

Originally Posted by
CAKIR24
"Viop 30 nisan vade 11600 den endekse long actım." Bu 9 kelimenin tamamı sana şahitlik edecek, başka bir yol bul.
İnanki anlamadım !!!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post6999152
Hayat hoş gerisi boş
-
MERT, aşağıda bir kaç hadis var, onları oku, nasıl yazman gerektiğine kendin karar ver.
Ebû Hüreyre’den radıyallahu anh rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
â€œİşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın, gece kötü bir iş yapıp Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:
Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım†demesi, açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah’ın örttüğünü açarak sabahlıyor.†Buhârî, Edeb 60; Müslim, Zühd 52
-

Originally Posted by
CAKIR24
MERT, aşağıda bir kaç hadis var, onları oku, nasıl yazman gerektiğine kendin karar ver.
Ebû Hüreyre’den radıyallahu anh rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
ââ‚¬Å“İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın, gece kötü bir iş yapıp Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:
Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım†demesi, açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah’ın örttüğünü açarak sabahlıyor.†Buhârî, Edeb 60; Müslim, Zühd 52
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post6999154
Gene anlamadım :!!!
Yani pozisyonumu açık açık yazmayım mı? Viop mı yazmayım ?
Net ol lütfen ...
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
öncelikle kaldırac oranı verme, long ve short deme, mesala bu poziyonu acaksan endeks için gösterge diyebilirsin, short içinde açık diyebilirsinin, örneğin endeks short actık, göstergi acık yaptın dersin, kolay kolay anlaşılmamalı, veya buna benzer olmalı.
-

Originally Posted by
CAKIR24
öncelikle kaldırac oranı verme, long ve short deme, mesala bu poziyonu acaksan endeks için gösterge diyebilirsin, short içinde açık diyebilirsinin, örneğin endeks short actık, göstergi acık yaptın dersin, kolay kolay anlaşılmamalı, veya buna benzer olmalı.
Bence de tam tersi ...net ve açık olmalı ..neden şifreli yazayım ki
Para kendi param ..kimseyi de etkilemiyorum ..ki bu topikte yazanlar daha önceden de yazdığım gibi hepsi eski borsacı
Hayat hoş gerisi boş
-
Yada şu şekil yazılabilir.
Bist100 de 10900 seviyesi geçilmediği sürece yön aşağı
Bu nasıl
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Petoş yükselmezse endekiste yükselmez dayu, sen yannuş yabtın mühendis olaraktan bu topiki açarken uyardıydım seni.
Ayular geldi artık yabcak bişii yok 10400 desteği tutar mı tutmaz mı
Bakacuug
bakın da örnek alın.
bozkurt abi burda kağıt ismini direk vermek yerine petoş diyerek ğizli ğizli veriyor ki acemiler anlamasın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri