Originally Posted by *Bozkurt Bu kadar velveleye gerek yok. Suçsuzsa hiçbirşey olmaz dayu şaka diye yazdın sanırım
bir halt olacağı yok.
ralli olur ama sanki 1.5 dolarlar görmeden ralli olamayacak gibi sonucta 2,6 dolardan kalkan bir ralli sanmam
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hala fiyatını açıklamayan fonlar var. Abi bu ne ya
Sıradan bir insan
endekis üçün bugünkü kapanış beklentim budur Originally Posted by çıtak çıtak : 9572,45 . . kahverengi 9850... üstünde tutunamazsa, alt maviye kadar gitmek isteyebilür (9470 ) hepinize bol kazançlar... ben kaçar
dünki 1140500 longlara.. 1126200'den zarar al yabtık 14 bing pivant (1126500 ) bu çizginin üstü olmaz iyi kaçtık bence... dünkü uzlaşmaya göre, 10.000 pivant kar.. öpte başına koy cıtak
Originally Posted by çıtak dünki 1140500 longlara.. 1126200'den zarar al yabtık 14 bing pivant (1126500 ) bu çizginin üstü olmaz iyi kaçtık bence... dünkü uzlaşmaya göre, 10.000 pivant kar.. öpte başına koy cıtak geçemeyeceğini bildikte... oradan şort furamadık... zararı çıkartıyormuşuz
Originally Posted by *Bozkurt Suçsuzsa Geleceğin cb Halk her zaman mağdur ve masumlardan yanadır Reis herkesi tek kişi atıyor atatıyor onun istediği olur. Geç gelen adalet adalet değildir.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Reis herkesi tek kişi atıyor atatıyor onun istediği olur. Geç gelen adalet adalet değildir. Geç olsun güç olmasın, her şerde bir hayır vardır. Sen Türk adaletine güven dayucuğum, hukuk devletiyiz
Kurtlukta düşeni yemek kanundur Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri