Borsa çok tehlikeli artýk. Ýmamoðlu yetmedi Bursa'ya soruþturma açmýþlar.
Borsa çok tehlikeli artýk. Ýmamoðlu yetmedi Bursa'ya soruþturma açmýþlar.
iþte ben birþey yazarsam boþa yazmam, yalan yazmam
geçen sene burada devletin borcunu... ekonominin durumunu yazdýðýmda
çoðusu ÝKTÝDAR YANLISI yazýlar ile, söylediklerimin altýný boþaltmaya çalýþýyordu
yok borç o kadar deðil þu kadar diye
buyrun... iþçisinin sigorta primini yatýramayan ekonomi
Türkiye Cumhuriyetinin borcunun 700 milyar dolar olmasý ile 300 milyar dolar olmasý arasýnda zerre kadar fark yoktur
onuda ödeyemez, ötekinide...
petrolünmü var, altýnýn mý ? sanayin mi ? teknolojin mi ?.. hiçbiri
300'üde ödeyemezsin, 700'ü de...
zaten ben 700 veya 1,5 trilyon dolarý net rakam olarak deðil... algýlarý oraya çekip, olayýn vehametini anlatabilmek için þiþirerek yazmýþtým
Sayýn Devlet Bahçeli'nin bugünkü son beyanlarý benim bugün yazdýðým yazýnýn saðlamasýný bir kez daha yapýyor.Sn.Bahçeli uzun süredir,iktidar partisine nazik uyarýlar yaparak yol gösteriyor.Anamuhalefete ise süreçle ilgili aðýr eleþtiriler yaparak bir an önce durmasý gereken/ gelmesi gereken yere gelmesini tavsiye ediyor.Ýktidara Ýmamoðlu ile ilgili süreci hýzlandýr derken,anamuhalefete hayal kurma masaya otur diyor . Çünkü iktidarýn Ýmamoðlu hamlesi rasyonal deðil ve süreci sekteye uðratacak bir adým.Anamuhalefet ise kendisi olmadan bu sürecin imkansýz olduðunu ( bu benimde görüþüm zaten) biliyor ve iþi zorlaþtýrýyor.Sn.Bahçeli de aslýnda benim söylediðim þeyi söylüyor taraflara oturun anlaþýn,elinizi çabuk tutun.
Bana göre ülkenin normalleþmesi ve içinde bulunduðu durumdan çýkmasý CHP ve Ak parti anlaþmasýndan/ uzlaþmasýndan/ koalisyonundan geçiyor,bunun baþka yolu da yok.Þayet bu 2015 yýlýnda baþarýlsaydý,o günden bugüne çoðu þeyi yaþamazdýk.
CHP ülkemizin temel taþlarýndan biridir.Saðduyu ile hareket etmelidir ve elini taþýn altýna koymalýdýr.Chp ' nýn olmadýðý bir masadan demokratikleþme/ özgürleþme/ yargýsal bir reform çýkmaz.
Sn.Bahçeli' nýn son beyanlarý, bugün iktidar kanadý tarafýndan Nevruz 'un milli bayram olmasý için TBMM ' ye kanun teklifinin sunulmasý sürecin hýzlý ilerleyeceðinin sinyalleri.
Dayý bu proje. Benim zamaným da üniversite imtihanýna 1 milyon kiþi giriyor 50 bini iyi okula gidiyordu öðretmenlik dahil. Bugün 7,5 milyon öðrenci var þuan okuyan üniversite de. Bir rahmetli arkadaþýnýn oðlu ilahiyat okuyor son sýnýfta þuan zekasý ilkokul seviyesinde bu üniversite okuyor. Eskiden hukuk fakültesi týp mühendis dedin mi üst seviye de okuyan para kazanan adam derdik. Bugün hukuk fakültesi mezunu avukat asgari ücret alýyor markette daha az çalýþýr daha fazla para alýr.
mert abi nerelerde, görmedim bugün hiç ?
mert abi, bozkurt dayu, çýtak, katýrcý bedri ve ALPER... vadeli masasýnda kumar oynuyor
https://www.facebook.com/reel/643880485129131
cuk oturmuþ...
kaðýt çalanýn kim olduðunu biliyonuz![]()
Yer Ýmleri