trump ile powell in arasında kavga var.
trampa kalksa yasalar el verse hemen görevden alacak onu
bizdeki gibi telafon aç faizleri şuraya indir galdır yok.
powell e gıcık adam ve sürekli üzerinde baskı kuruyor.
powelin kendi ifadesi var .. beni görevden alamayacak diye. / böyle bir yasa yok ve tamamen bağımsız fed.
o da yasalar çerçevesinde cevap vermiş trumpa.. fırtına ekiyorsun.. kasırga biçersin diyip bi tekme atmış.
sen şunu yanlış anlıyorsun sindo. ben trumpun yaptıklarını kesinlikle savunmuyorum.
ancak vergiden şundan bundan ABD BATMAAAAZZZZ.
olayı partcilik veya kişiler üzerinden buradaki gibi taraf tutmandan kaynaklanıyor sendeki tutum.
![]()
Fed Başkanı Powell'den faiz mesajı: Acelemiz yok
ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, faiz indirimine aceleleri olmadığını belirterek, Başkan Trump'ın gümrük vergilerinin tarifelerin ekonomik etkisinin beklenenden daha büyük olabileceğine ve bu belirsizlik karşısında temkinli bir duruş sergileyeceklerine dikkat çekti.
Bu akşam yaptığı konuşmadan alıntı.Faiz indirimine şu anda gerek yok diyor.Turup ise indir diyor.
Fay hattında ciddi titreşimler var.Kılıçlar çekildi.Kılıçlar bir kaç level için mi çekildi yoksa game over için mi .Önümüzde az bir zaman var bunu anlamak/ teyit etmek için....( Buz adamdan ancak bu kadar)
Viob kaç kapattı gece işlerini kafam almıyor meraktan soruyorum![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
gümrük tarifeleri üst direnç 1000 buranın üstü yok, sakın hayal kurmayın
şu an 145 sonra 200 300 500 1000 ara dirençler
2025 de zengin olamayan 2525 i bekleyecek![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Ozel'den Bahçeliye
3 T'ye var mısın?
Terörsüz Türkiye
Tutuksuz yargılama
Trt'den canlı yayın.
MEB Tekin'e Baltalı genç yok ama Bakan kazma.
Yer İmleri