Originally Posted by keremalkm Bugün akþama kadar neyi sattý..Kayyumu??! Sn hocam þu anda üstüne bir %2 daha eksi koydu..Yetmedi sattýkça satýyor.Bu satýþ hayra alamet deðil.Fena terste yakalandýk bu sefer..
Originally Posted by ALPER Acele etme 10 binden lonklersin Tabaný kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssýyý
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by *Bozkurt Tabaný kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssýyý Ne bileyim tabaný durunca anlarýz. Herhalde galiba.
Originally Posted by ALPER Ne bileyim tabaný durunca anlarýz. Herhalde galiba. 9944 sanýrým
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Originally Posted by ALPER Ne bileyim tabaný durunca anlarýz. Herhalde galiba. Kesin biþii oldu, ben büüyle satýþ görmedim
Originally Posted by *Bozkurt Tabaný kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssýyý 9943 gibi olmasý lazým. 9982 anlýk.. Yarým saati de beklemedi..Vah benim memleketim vahh.
Originally Posted by suheyl Sn hocam þu anda üstüne bir %2 daha eksi koydu..Yetmedi sattýkça satýyor.Bu satýþ hayra alamet deðil.Fena terste yakalandýk bu sefer.. CHP deðilde, ÝÞ 'e kayyum konuþuluyor..
Originally Posted by keremalkm CHP deðilde, ÝÞ 'e kayyum konuþuluyor.. Olay daha büyük. O zaten heybede.
Forum Rules
Yer Ýmleri