Turpun büyüðü heybeden çýktý ellam
Turpun büyüðü heybeden çýktý ellam
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
heybede olan en büyük turp; ERKEN SEÇÝM..( Bahçeli den 2002 nin tekrarýný bekliyoruz )
bu farz oldu..ama daha konuþulmuyor..aþama aþama..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Dualarla yaþýyorsunuz grafiði kýrýlýyor..dikkat edin..![]()
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yerli oyuna girmiyor çünkü 23 yýldýr kuruluan sistemin patladýðýný görüyor..bu yerliyi sisteme sokmanýn 1 TEK YOLU VAR; ERKEN SEÇÝMLE GÜVEN TAZELEMEK..
Yabancý zaten Türkiyeyi 15 yýldýr istikrarlý þeklde terkediyor..bunun için de DEÐÝÞÝKLÝK LAZIM..
demekki neymiþ..SÝSTEMÝN YENÝ YÜZLERE ÝHTÝYACI VARMIÞ..
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Rasim Ozan Kütahyalý
@RasimOzan_K
Yarýn Kasým 2023 CHP kurultayý iptal ediliyor. CHP’ye geçici kayyum atanarak, 45 gün sonra 1 Haziran 2025’te CHP’nin yeni kurultayýna gidiliyor. Kayyum Hikmet Çetin olacak deniyor.
Muhtemel bir ayaklanma ihtimaline karþý Ýstanbul’dan Ankara’ya çok sayýda güvenlik güçleri sevk edildi. Ankara’da tüm güvenlik güçleri izinleri iptal edildi. Yarýn Ankara, çok uzun bir güne hazýrlanýyor.
Maalesef vaziyet böyle gözüküyor.
Yer Ýmleri