Tolgahan Erdoðan
@tolqahanerdoqan
·
1 sa
ASPARAGAS HABER
Her 15 günde bir partiye kayyum atanacak söylemleri yayarak ortalýðý karýþtýrmaya çalýþýyorlar. Þamil Tayyar'ýn dediðine kesinlikle katýlýyorum.
Bu tür manipülasyon açýklamalar yaparak ekonomi çevrelerini dalgalandýran kiþilerle ilgili derhal gerekli iþlemler yapýlmalýdýr.
Bugün BÝST'de hangi Holding'in hisseleri taban yaptý, kim ne satýþ yaptý buraya dikkat etmek gerekir.
https://x.com/tolqahanerdoqan/status...72547943788959
Aynen öyle Þamil bey ,
arkadaþlar alýn dinleyin gecenin net konuþmasý ve hükümetin bundan ders almasý gerekiyor .
bu iþleri manüpülasyon olarak kullanýlýyor sonra.
Þuuyu vukuundan beter derler ya öyle bir þey oldu.
Uzay yolcularý diye bir film var.Biraz durgun ve sýkýcý bulunabilir ama güzel film.Filmde topu topu iki kiþi oynuyor ama onlarda hatýrý sayýlýr kiþiler.Bir uzay mekiði ile uyutularak çok uzak bir gezegene yolculuk konusu iþleniyor.
Ben defalarca yazdým herkes olaylarý ayný döngü /evre/ gezegen içerisindeki yaþanmýþlýklar ve oðrenilmiþlikler üzerinden yorumluyor ve haliyle de hata yapýyor.Ben baþka bir atmosfere girdigimizi bundan dolayý zamaný çok hýzlý ve olaylý yaþadýðýmýzý söyledim.
Bakýn bugün son olan olayda bile ben yorum olarak yine herkesle ayrýþýyorum.
Oysa burada amaç " bu durumu ortadan kaldirmak".
Velhasýl inanýn atmosferden ineceðimiz gezegende bizi ne bekliyor, bu konuda benim bile hiç fikrim yada öngörüm yok....
( Atmosfer çok sýcak arada çözülüyorum).
Film deyince aklýma geldi,
Snowden/ afficial trailer isimli bir film var.
Filmin olayýný bilsem de oturup izlemedim.
Ayrýca Çin'de, ABD'nin "karþýlýklý tarifeler" kapsamýnda yaptýðý gümrük vergisi artýþlarý nedeniyle iki ülke arasýnda ticari gerilimlerin arttýðý bir dönemde uluslararasý ticaret baþmüzakerecisi olarak yeni bir ismi görevlendirild
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri