Bilgilendirme
23 Nisan 2025 Çarþamba günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý resmi tatil olduðundan dolayý piyasalarda iþlem yapýlmayacaktýr. Pay Piyasasý ve Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasalarýnda uygulanacak olan seans ve takas tarihlerini bilgilerinize sunarýz. Pay Piyasasý Seans ve Takas Tarihleri :Vadeli Ýþlemler ve Opsiyon Piyasasý Seans ve Takas Tarihleri :
Tatil Gününün Adý Tarih Seans Pay Piyasasý Takas Gerçekleþmeleri Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý 23 Nisan 2025 Çarþamba 23 Nisan 2025 Çarþamba seans yapýlmayacaktýr. 21 Nisan 2025 Pazartesi tarihli iþlemlerin takasý 24 Nisan 2025 Perþembe tarihinde gerçekleþecektir.22 Nisan 2025 Salý iþlemlerin takasý 25 Nisan 2025 Cuma tarihinde gerçekleþecektir.
Tatil Gününün Adý Tarih Seans Vadeli Ýþleler ve Opsiyon Piyasasý Takas Gerçekleþmeleri Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý 23 Nisan 2025 Çarþamba 23 Nisan 2025 Çarþamba seans yapýlmayacaktýr. 23 Nisan 2025 tarihinde takas ve fiziki teslimat iþlemleri gerçekleþtirilmeyecektir.
· 23 Nisan 2025 Çarþamba günü resmi tatil olmasý sebebiyle 22 Nisan 2025 Salý günü 2 günlük Kredi ve Temerrüt Faizi iþleyecektir.
Bear_Bull
@BearBull26
iyi bari 23 ninsan cumaya denk gelmiyor.. yoksa temerrüt faizi falan iþletmek.
tübe tübe..
neyse bu kadar kutsal bilgi bana fazlabeni bozar...
ben gider..![]()
Yedi büyük günah þunlardýr:
1- Allah'a þirk koþmak. 2- Büyücülük, 3- Katillik, 4- Harpten kaçmak, 5- Yetim malý yemek, 6- Faiz yemek, 7- Namuslu kadýna iftira etmek.
alkol bile daha az haram..
neee...
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
Topuðu kaþýnanlar var gibi...
Forumda bir daha din tartýþmasý olursa topuða sýkarým diyen yönetici sanýrým Cuma'ya gitti..![]()
Þamil Tayyar (Ýmamoðlu'nun tutuklanmasý):
''Delil karartma, kaçma þüphesi gibi gerekçeler yoksa tutuksuz yargýlamayý daha doðru bulurum.''
bu troller niye kývýrmaya baþladý...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri