aile bakanının eşide baya hızlıymış yaw,
Perdelemey bak hele, doğurma Oranj azalmış
Bugün de Genel Boykot varmış.
Uyar mısın? Uyarım..
Fırından simit/boyoz alacaktım,bıraktım.Evde ekmeğe talim.!
(URLA'da sıradan bir kahvede 1 dilim pasta 290 TL..En ucuz americano 150 TL,çay 45 TL,
HİÇ Urla gibi sanat sokağındaki mekanların fiyatlarını yazmıyorum.. !!
Ben sığacık belediyesi kafesini tercih ediyorum.Çay 15 TL:.
BOYKOT ediyorum..Kafe/restaurant ne varsa!)
Bir yerde çay eskiden 15 TL ise,, başka bir yerde %20 fazla olurdu.. Anlaşılır makul farklar..
%300 fark niye? 70 TL olan yerde var?
- Peki en pahalı 1 ufak bardak çay ne kadar TR'de- 125 TL Kandilli pastane.)
Ahlak kalmadı, tuttuğunu öpüyorlar, her yerde
Kim kimi denk getirirse.
Sistem buna evrildi.
Hep uyanik olmali ve kollamali.
Zira zaman kotu
Dün Adana'da 1 çiftçi soğan tarlasını, 1 çiftçi ıspanak tarlasını ve diğer çiftçinin de marol tarlasını sürdüğünü gördüm.
Korkunç maliyetlerle üretilen bu ürünler, toplanıp hale götürüldüğünde işçilik ve nakliye maliyetini çıkarmıyor.
Ben geçtiğimiz yıl parasız toplayın dediğim limonu tüccara toplatamadım, aynı limon ise migros'ta 38.20 TL den satıldığını gördüm.
Tarım sektörü uzun süredir bu halde.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
ABD Başkanı paylaşımında, "Umarım Rusya ve Ukrayna bu hafta bir anlaşma yapar. İkisi de sonrasında ABD ile büyük ticaret yapmaya başlayacak ve bir servet kazanacak." ifadelerine yer verdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'e, savaşmak veya servet değerinde kazanç elde edecek ticaret yapmak arasında tercih sunan Trump, 18 Nisan'da yaptığı açıklamada, "taraflardan birinin bu işi zorlaştırması durumunda" ateşkes görüşmelerinden vazgeçebileceği mesajını vermişti.
Yer İmleri