Trump in dunku aciklamasi "Muzakere ve basarinin altin kurallari: Altini olan kurallari koyar.
Adam elon musk tan manupulasyon ile ilgili çok sey öğrenmis.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trump in dunku aciklamasi "Muzakere ve basarinin altin kurallari: Altini olan kurallari koyar.
Adam elon musk tan manupulasyon ile ilgili çok sey öğrenmis.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün Adana'da 1 çiftçi soðan tarlasýný, 1 çiftçi ýspanak tarlasýný ve diðer çiftçinin de marol tarlasýný sürdüðünü gördüm.
Korkunç maliyetlerle üretilen bu ürünler, toplanýp hale götürüldüðünde iþçilik ve nakliye maliyetini çýkarmýyor.
Ben geçtiðimiz yýl parasýz toplayýn dediðim limonu tüccara toplatamadým, ayný limon ise migros'ta 38.20 TL den satýldýðýný gördüm.
Tarým sektörü uzun süredir bu halde.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Ayhan baþkan, hisse netin kurucu ortaklarýndan birisin, elbette senin fikirlerin önemli olacak. Ancak altýn göz göre göre para kazandýrmaz, pandemi arac iþi gibi düþün, paran var 100-150 bin fazla vererek arac alýnýyordu. Piyasa bir üründen çýkmak isterse onu hýzla yukarý sürer. Þuan sürülen þey altýn, yarýn baþka bir þey olabilir. Ama çin trump iran dersen evet haklýsýn. 4600 liradan satmayý engelleyecek daha büyük konular gelecektir. Bu ürün toplanmýþ daðýtým günü gelmiþ catmýþ, dikkat etmek gerekir.
tofas için elinde tuzlukla koþacak adaylar aranýyor...
yandaslarýn aldýgý hisseler birilerine yýkýlmak zorunda...
150 liradan 180-190 iyi para...adamlar bosunamý aldý senin benim haberim yokken hisseyi...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bi kaset hikayesidir gidiyor. Nedir bu kaset olayý bilen var mi
Herkese günaydýn. Hayýrlý bereketli kazançlarla dolu bir hafta olsun inþallah
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri