Totosa ne oldu ooovlum dün birbirinizi eziyordunuz tavandan almak için![]()
seyrettiðin Fatih videolarýndan çok etkileniyorsun adam zaten týklansýn diye ortaya karýþýk konular koyuyor
erken seçimmi arka kapýlar arkasýnda kimse anlaþmadan erken seçim bekleme.
Thy bir bölümde daire baþkanlýðý yapmýþ sonra görevden alýnmýþ kiþinin evinde 26 kg altýn 2 milyon dolar zulada kasada bulunuyor bak bu sadece daire baþkaný gerisini sen düþün bu yüzden anlaþmalar olmadan kimse bayrak açmaz mhp dahil ecevit zamanýnda olanlarla karýþtýran yanýlýr arada muhazam para trafiði farký var
fonlama ile piyasa yapýyorlar taze para olmayýnca aselsn,thy al koç grubu sat ne güzel tezgah.
yalnýz aselsn aylýk grafiðinde bir indikatör ayný ons daki indikatör gibi yanýyor.
normal þartlarda düzeltme yemesi gerek ama piyasayý onlarla tutuyorlar býmoþ ceza hikayesinden beri
Heralde rýfký düþtü
https://www.instagram.com/reel/DECmC1GKfKZ/
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Sn.Devlet Bahçeli aþaðýdaki açýklamayý 22 Ekim'de gurup toplantýsýnda yaptý.
“Diyorlar ki Sayýn Cumhurbaþkanýmýz seçtirmek için yol arýyormuþuz. Bizim amacýmýz Yeni Yüzyýl’da terörü bitirmektir. Terör hayatýmýzdan sökülüp atýlýrsa enflasyon canavarýna darbe indirilirse, Türkiye siyasi ve ekonomik olarak zirveye çýkarsa, Cumhurbaþkanýmýzýn bir kez daha seçilmesi doðal olan deðil midir? Devlette devamlýlýk, siyasette istikrar, Türkiye Yüzyýlý’nýn güvencesi için Sayýn Cumhurbaþkaný Erdoðan tek seçenektir”
Þimdi bu yukarda dursun.
Cumhuriyete bazen numara vermeye kalkanlar oluyor ama bana göre Cumhuriyet hala ilk cumhuriyet...
Ama devlette bürokrasi ve siyaset iliþkisi açýsýndan iki dönem var bana göre.Ýlk dönem çok uzun bir dönem ve bu dönem bürokrasinin siyaseti yönlendirdiði/ müdahale ettiði dönem. Yakýn dönemden iki örnek verip geçelim 365 kirizi ve 28 Þubat süreci ...
Bu dönem 2007 den sonra ortadan kaldýrýlmaya çalýþýldý.2010 ve 2017 anayasa deðiþiklikleri bunun en somut örnekleri.Bu dönemde bürokrasinin siyasete müdahalesinin en son iki örneði 2012 MIT müsteþarýnýn ifadeye çaðrýlmasý.2013 yýlýnda ise 17- 25 Aralýk operasyonu..
Ýçinde bulunduðumuz ve 2014 lerden sonra ki dönem ise siyasetin bürokrasiyi yönlendirdi/ müdahale ettiði dönem.Yeni Türkiye diye tabir edilen olgulardan birisi de bu..
Ama benim gördüðüm bu durum bizim sorunlarýmýzý çözmedi.Çözer gibi göründü ama daha da derinleþtirdi...
Hani bir dönem maarif vekili olan Haþim paþa 'nýn," þu mektepler olmasaydý maarifi ne güzel idare ederdim" dediði rivayet edilir ya...
Ülke olarak hiç bir sorununuz olmasaydý,ekonomimiz çok iyi olsaydý, terör sorunumuz olmasaydý, yargý/ adalet konusunda anketler olumlu olarak zirvede olsaydý, mülteci sorununuz olmasaydý , jeopolitik sorunlarýmýz olmasaydý,iþsizlik olmasaydý,vs.vs bu sistemle çok güzel yönetilirdi ülke...
Ama ne yazýk ki var, iþte çýkmaz tam olarak ta burada baþlýyor adýnýn önemi yok, tüm bunlarý çözeceðiz diye getirilen sistem týkanmýþ vaziyette...
Ben iktidarýn her iki kanadýnda da bu düþünceyi savunanlar olduðunu düþünüyorum.Siyasette egemen olan ortaðýn mensuplarý bunu perde gerisinden dile getiriyor,orada baskýn olan diðer görüþ.Bürokrasi de egemen olan ortaðýn mensuplarý ise perde önünde bunu dile getiriyor.orada baskýn olan sanki bunlar gibi...
Adýný yazmayacaðým bir kurumda iki haftadýr taraflar arasýnda ciddi bir kývýlcým var.Ben bunun yakýn zamanda yapýlacak baþka bir kurumdaki seçimlerden kaynaklý olduðunu düþünüyorum.Þayet böyle ise zaten bu hafta içinde görüþme ve anlaþma olacaktýr.Bundan adým gibi eminim.Ama deðilse...?
Bu açmaz bu týkanma bir þekilde mecbur aþýlacak, bu nedenle hangi kesimden dile getirilirse getirilsin statükocu bakýþ açýsýna ben katýlmýyorum...
Yer Ýmleri