Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Kasanda 7.5 milyar dolar var , AB de imamoðlu hikayesine RTE mesafeli sadece kendi menfaatleri ile ilgili satranç oynuyorlar ileri karakol görevi sýðýnmacýlar hikayesi gibi.Gel ABD ye orada ortadoðu projesi ile markaj yapýlýyor , araba normal yoluna dönmesi için imamoðlu seneryosu en büyük seçenek milletin ne dediðine takýlma 3-5 ay önce terörist olan apo þimdi onun üzerinden pazarlýklar oluyor .Bence sýkýntý þu %27-30 bandýna gelmiþ bir ak parti oyu var anketlerde , bu imamoðlu operasyonunun bu kadar iç ve dýþ dünyada ses getireceðini hesaplayamadýlar dönüþü de sert mi olur yoksa süreç içinde mi olur nedeni kendi taraftarýna bunu anlatamaz baþka þeylerde var ama burada yazamýyorum ülke normal seyrine girmeli 350 baz faiz artýrdýðýn halde rezervlerin eriyor kur ufak ufak yürüyor bence bu konu ile ilgili karar alýnmalý turizm güveniyorlarsa thy bilançosuna baksýnlar gelir gideri karþýlamýyorsa önüne geçemezsin kur gider.
alper bi bastý bi bastý...eksildi kafamda tahta.
https://www.youtube.com/watch?v=_7Chl-leIsg
mikemmel þarký.. severmisin bilmem.
alberto ver sesi verr...
![]()
Karaduman dayu bekle beni, bahçeye geliyoru
Bu sene borsada ekmek yok, kapattým dükaný, boþuna cereyan parasý vermeyelim baðri![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
dipten %100 yukarý gittiðimizde sordun mu bu soruyu neyi fiyatlýyor diye2024 de 3.44 leri pýst 100 gördüðünde RESETLEME yapýlacak dedim bunu uyguluyorlar resetlenen kenara alýnýp vakti saati geldiðinde yeni dalgada yerini alýcak.Þimdi buraya takip ettiðim aylýk bir graf var onu koymak isterim yalnýz emek hýrsýzlarý var alýp bunu sosyal medyada veya baþka forumlarda kendi öngörüsümüþ gibi paylaþýyorlar buda beni üzüyor altýna yaz kardeþim kimden alýntý yaptýysan yada çaldýysan
![]()
Yer Ýmleri