Yani sizin alýntýladýðýnýz yazý, sadece mertabi için 1 cevap yazýsý
Altýnda buzaðý aramayýn
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Sayýn Bozkurt alýntýladýðým yazý için sormuyorum bu soruyu.Alýntýladýðým yazýyý boþverin siz uzun süredir dönem dönem hisse iþi iþ deðil sizin hisseniz yükselmeyebilir ama viopta paralarý sürekli katlýyorum demiyor musunuz.Bir süre sonra da bu viop iþi iþ deðil alacaksýz þöyle güzel bir hisse üzerine yatacaksýn demiyor musunuz?
Puhahahahahaaahaha
Reyiz bozkurt ,hep sen herkesi suyun içine çekecek halin yok
Hep kazan hep kazan olur mu yauv
https://www.youtube.com/watch?v=Kki4...al%C4%B1Ceylan
Biraz hava alayým diye ,dýþarý çýkýp ...Petkoþ a ihanet etmiyecektin
10884
Hayat hoþ gerisi boþ
Sayýn Akçay ne diyor bizim piyasa mok çukuru yatýrým yapmayýn diyor.Bu kontrollü piyasadan azýcýk aklý olan kaçar gider yok yere buralarý güzellemenin ne anlamý var.Bu çökme ekonomisi ile milletin üç kuruþ alýn terine el koymak isteyenlerin ekmeðine yað sürmek olur.Bu yüksek enflasyonda tl ye yatýrým yapmak yani hisse senedi almak zaten ateþten gömlek giymektir.Bu sýð piyasada viop ta iþlem yapmak donkiþotluktur.Parayý havadan kazanmýyorsanýz mafyalarýn ve dahi onlarla iþ tutan kurumlarýn cirit attýðý bu piyasada yatýrým yapmak betona kafa atmaktýr.
Baþkasýnýn cihazý ile telefon edersen aradýðýn adam sana geri dönmez.
ÝBB olayýný talimatla yaptýnýz, bunu dünya alem gördü. Þimdi nasýl geri adým atacaksýnýz. Üstelik telefonda konuþtuðunuz adam sizi þimdilik unuttu, ticaret savaþlarý ile uðraþýrken dönüp sana yeni talimat veremez. Kendi telefonunu kullansaydýn en azýndan ben ettim ben buldum derdin. Büyük bir çýkmaza girdiðini hepimiz biliyoruz. Açýkla þu erken seçimi, bir þey deneyeceðiz.![]()
Yer Ýmleri