https://www.sozcu.com.tr/ozgur-ozel-...-cikti-p170405
İpsiz sapsız biriymiş nedeni de ekonomik sıkıntı peki bunun sebebi kim savunduğu zihniyet sonuç Osmanlı torunuymuş
Bakalım hangi Akp'li elini öpmeye gidecek?
Ankara Çubuk'taki asker cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan ve sonrasında serbest bırakılan Osman Sarıgün'ün elini öpenlerin kimlikleri belli oldu.
El öpenlerden birinin AKP'nin Etimesgut belediye başkan aday adayı Önder Gökçekaya, diğerinin ise bir dönem AKP il yönetiminde yer alan Seyfullah Karagöz olduğu öğrenildi.
Ülkede çok ilginç şeyler oluyor , bir bakıyorsun falyalının kapalı kutusu hollandada öldürülüyor , bugun özele saldırı , daha başka sosyal medyadaİran-libya üzerinden para alışverişleri ile ilgili iddialar mevcut bu ülkeye yazık ediyorlar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Özgür özele çok çok geçmiş olsun yazık ya koskoca ana muhalefet partisi başkanına neler yapılıyor özmü öz memleketimin insanı nolursa olsun çok üzüldüm saldıran kişi bireysel saldırı olduğuna asla inanmıyorum adam tam bir potansiyel istediğin şekilde kullanabileceğin potansiyele sahip katil memleketi karıştırmak isteyen kişiler kullandı çok iyi araştırılması gerek çok daha kötü şeyler olabilirdi Allah'ım göstermesin
Özgür beye geçmiş olsun saldırganın ipi kimin elindeyse çıkarılsın diyecem ama zor.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Korumalar neden erken davranmaış, adamın dibinde ler, engellenebilirdi.
Kendi bebelerini katletmiş, nasıl serbest kalmış orasıda ilğinç.
nolyor diye youtubu açtım sözcüde chpli bir isim korumalarda bir sıkıntı yok diyor. hepsi işinin ehli diyor. gerek imamoğlu gerek özel yakınlaşmamalarını milletle arasına mesafe koymak istemedikleri için korumaların çokta yakın durmamalarını söylemiş.
zaten baktığında polis koridorunu bile kabul etmemişler.. tamamen halkla iç içe.
tabi dikkatli olmaları lazım tr nin heryerini geziyorlar elini klolunu sallayıp. reyiz gibi 1000 tane koruma ile halkla 10 km uzaktan görüşmüyorlar.
![]()
Yer İmleri