haaaaaaaaaaaaaaa şindi anladım.
ozaman sana zahmet bizi örnekledirirken akepe üzerinden örneklendir betimlendir..
bıg bıg yabma.
![]()
haaaaaaaaaaaaaaa şindi anladım.
ozaman sana zahmet bizi örnekledirirken akepe üzerinden örneklendir betimlendir..
bıg bıg yabma.
![]()
Benim bir şey bildiğim yok..
Kendi halimde bir şeyler yazıyorum,herkesin istediğini yazma hakkı var sonuçta..
Anlamadığım bazılarına ne oluyor,neden bu kadar dokunuyor yada batıyor benim yazdıklarım.
Ben yazmayınca kendinizi daha iyi hissedecekseniz,açık açık söyleyin,burada yazma kardeş diye..
Normal de polemik yapmam..
Ama bazen ayrılık için bahane gerekir..
size bol muhabbetler..
avrupalıların tr bizim çöplüğümüz.. arapların pis türkler.. demesi bu milletin daha fazla ezdirilmesi her anlamda.
benim zoruma gidiyor kardeşim..
senin gitmiyorsa... cehapeyi eleştirmeye devam et yaz yani.
benim her yazımın altına göya gizemli ama bi ok anlam ifade etmeyen küçük fikir okuyunlarını bırak.
normalde yazan biri değilsin zaten ben ne zaman yazı yazssam sende yazıyorsun.
bi kendini akıllı sanma.
![]()
Bak güzel kardeşim, sen beni sevmesende ben seni severim...Burada bazı fikirlerine en çok katıldığım kişisin..Bu nedenle buradan gitsem de senin için son kez yazıyorum.
Özgür Özel'in bir çok konuşmasına ve bugünkü konuşmasınına bu ülkede en cok katılanlardan biriyim.Ama bunlar sözde kalmamalı.Ülkede belli oranda azgın bir muhalif kitle var.Zaten her zaman muhalefetin iktidar olamamasının nedeni de bunlar..
Ben de diyorum ki,Özgür Özel'in söyledikleri ile muhalafet iktidar olur/olacak.Diğer azgın azınlığın istekleri ile değil..
Yer İmleri